Una Inspectoria a la motxilla: tot a punt per a la trobada dels Consells de la Comunitat Educativa i Pastoral d’Obra Salesiana

31 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

Reunirà les presències salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora i tindrà lloc el 7 de juny, de 18:00 a 20:00, amb el format on line a través de Youtube.

Arriba el compte enrere per a la celebració de la trobada entre els consells d’Obra/Comunitat Educativa i Pastoral (CEP) i el Consell de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora que es desenvoluparà el 7 de juny amb el tradicional format on line de les darreres edicions.

Un nou any s’aposta per la modalitat on line, després de l’edició radiofònica del curs 21-22 i del programa televisiu ‘Tu casa es la mía’ del 22-23, que van tenir valoracions positives, arriba ‘Una inspectoría a la motxilla’, un format que homenatjarà al programa clàssic de TVE de finals dels 90 i que permetrà dur a terme una única trobada a través de Youtube. Hi participaran Ángel Asurmendi, Fernando Miranda, José Luis Navarro i Jordi Lleixà, que seran els encarregats de posar en comú els diferents continguts, a més de donar pas a la feina per grups.

La finalitat d’aquesta cita destacada al calendari està centrada en el llançament de la programació del curs 2023-2024 per a tots els ambients de les presències i els diversos grups de la Família Salesiana, abans que les comunitats locals es posin amb la tasca de pensar i planificar el curs proper. Altres objectius d’aquesta trobada són avaluar el curs que està acabant, amb el tancament especial del lema Obrim Camins, i la presentació del nou Consell.

EL 7 DE JUNY VA ARRIBAR L’HORA DE TROBAR-SE AL CAMÍ.

Portes una Inspectoria a la motxilla?

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…