Avança el projecte Prep4Pro des de Salesians Palma del Río

25 abril 2024

Per Salesians Comunicació

l

Comença a Palma del Río la 5ª Setmana de treball del projecte Erasmus+ Prep4Pro

El 22 de abril es donà el tret de sortida a una nova setmana de treball carregada d’activitats i sessions de posada en comú, reflexió i noves propostes per donar continuïtat al treball iniciat al novembre de 2022 de forma conjunta amb escoles de Bèlgica, Eslovènia, Espanya, Finlàndia i França.

El projecte busca construir una xarxa i un ecosistema sòlids i sostenibles de proveïdors de FP europeus, de qualitat basats en la confiança mútua. Promoure i facilitar l’organització i la implementació de mobilitats de llarga durada per a l’alumnat de FP. Incloure a alumnat amb menors oportunitats. I tot això per a millorar l’ocupabilitat del nostre alumnat, en especial la d’aquells en risc d’exclusió, i implementar estratègies d’internacionalització de qualitat.

Des de la nostra Casa de Palma del Río tot estava preparat. La setmana començà amb la recepció i la benvinguda als socis i participants dels cinc països mencionats anteriorment, no només per part del director titular del centre,  Ángel Ruiz López, sinó també per part de l’alcaldessa de la localitat i del consellers d’educació Matilde Esteo Domínguez i D. Eduardo López. El programa inclou visites a la Diputació de Córdoba i a la ciutat, visita a Sevilla realitzant un treball coordinat amb empreses de Palma del Río com Pegasus i COARE, i de Lucena. 

A més de l’equip coordinador d’internacionalització del centre, Rosa Toledano i  Matilde González i  Laura López, acompanyen des de l’equip tècnic d’escoles les coordinadores inspectorials de i plurilingüisme i internacionalització. 

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.