Barcelona acull la 4ª trobada Inspectorial de Coordinadors de Pastoral

25 abril 2024

Per Salesians Comunicació

l

La Inspectoria Maria Auxiliadora desenvolupa en la presència salesiana de Martí-Codolar aquesta trobada de treball i revisió d’una de les figures claus en l’animació local.

La Inspectoria Maria Auxiliadora desenvolupà durant els dies 24 i 25 d’abril en la presència salesiana de Martí-Codolar la quarta edició de la trobada de coordinadors locals de Pastoral.
Després de les edicions celebrades en 2016, 2017 i 2018, i després de la pausa per la pandèmia i les trobades posteriors per ambients, s’ha recuperat la sessió de treball presencial per als responsables en cada una de les obres de la tasca d’animació dels equips que fan possible el desenvolupament adequat del projecte educatiu-pastoral en tots els ambients de l’obra i que garanteixen també la seva unitat i coordinació.
Entre els continguts treballats van destacar quatre blocs: Lectio divina; l’educació afectiva-sexual; revisió dels processos catequètics duts a terme; i la revisió i la programació del curs.
Els participants també van tenir temps de convivència, on va destacar la visita al museu de Martí-Codolar o el temps d’oració des de la música.

La tradicional foto de família deixa el record de dues jornades que fan evident que la Pastoral segueix sembrant i fa realitat el lema: ‘Un somni per a tu’.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.