Celebrada la trobada nacional per a formadors salesians

8 marzo 2022

Salesians Comunicació

l

La trobada per a formadors i responsables de salesians en formació ha estat celebrada aquest cap de setmana a la ciutat de Barcelona.

Portada

La trobada va tenir lloc a la casa salesiana de Martí Codolar a Barcelona del 4 al 6 de març. La convocatòria va reunir formadors de les inspectories d’Espanya i Portugal. Van participar 15 salesians dedicats a la formació en les diferents Comissions Inspectorials o aquells que tenen al seu càrrec germans en formació en les etapes del postnoviciat, teologat o tirocini.

Aquesta trobada tradicionalment sol celebrar-se el mes de gener, però va ser posposada per l’empitjorament de la situació sanitària a causa del COVID-19.

El tema tractat va ser el document ‘Una formació inicial per a temps d’abusos’, presentat per la Conferència Episcopal Italiana i donat a conèixer en la trobada de la Conferència Ibèrica a Portugal del passat mes de setembre a Lisboa. Unes jornades per llegir, reflexionar i compartir. El treball va ser presentat per Samuel Segura i després de la posada en comú van sortir compromisos concrets per aplicar a les diferents comissions de formació.

L’equip també va poder gaudir de tres dies d’agradable convivència a la Casa salesiana, a la qual agraeixen la bona acollida. Van poder culminar la seva estada a Barcelona amb la visita a la Sagrada Família.

 

Sagrada Familia

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…