Celebrades les 2nes. Jornades Esportives Don Bosco en La Línea

1 mayo 2024

Comunicació La Línea

l

L’esdeveniment esportiu va reunir a finals d’abril més de 400 alumnes de diversos col·legis de la localitat gaditana

Després de la gran acollida de les primeres Jornades en el curs 22-23, les 2nes Jornades Esportives Don Bosco de Salesians La Línea de la Concepción van finalitzar amb un èxit aclaparador, deixant un ambient ple d’energia i entusiasme. Organitzat pel Col·legi Salesià Sant Joan Bosco, aquest esdeveniment esportiu va reunir a finals d’abril més de 400 alumnes de diversos col·legis de la localitat gaditana, que han participat activament en una varietat d’activitats esportives i educatives.

Aquest any, com a novetat, s’hi van incorporar dues activitats educatives addicionals. Una d’elles fou una exhibició de rugby feta per l’equip local, Rugby Linense, que no només oferí als participants l’oportunitat de presenciar aquest esport apassionant, sinó que també va fomentar l’interès i la participació en activitats esportives menys convencionals. L’altra activitat consistí en la participació de reconeguts exjugadors d’elit, que van compartir les seves experiències i coneixements amb els joves participants. Entre els invitats especials estaven Adolfo Aldana, reconegut exjugador del Real Madrid i del Deportivo de la Coruña, i Pablo Serrano, campió Júnior amb la selecció espanyola de handbol. Aquestes xerrades no sols van proporcionar inspiració i motivació, sinó que també transmeteren importants valors esportius i lliçons de vida.

L’esdeveniment comptà amb el suport de l’Excm. Ajuntament de La Línea, la col·laboració dels clubs locals, com el Club de “Atletismo Linense”, el “Club Balonmano Linense”, la “Escuela Deportiva San Juan Bosco” i la “Unión Linense de Baloncesto”, així com del patrocini de l’empresa “La Ventana Discreta”. Tots ells van fer un paper fonamental en l’èxit d’aquestes jornades.

Les 2nes. Jornades Esportives Don Bosco no sols van ser una celebració de l’esport, sinó també una manifestació dels valors salesians de solidaritat, respecte i treball en equip. Aquest esdeveniment ha demostrat el poder de l’esport per a unir les persones i promoure un ambient de companyonia i amistat entre els joves.

“El col·legi Salesià Sant Joan Bosco desitja expressar el seu agraïment més sentit a tots els participants, patrocinadors, col·laboradors i voluntaris que han fet possible aquestes jornades inoblidables. Esperem amb entusiasme tornar a celebrar aquest esdeveniment el proper any, enfortint encara més els lligams de la nostra comunitat a través de l’esport i dels valors salesians”, finalitzaven.

 

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.