Centrar la mirada en l’autolideratge per gestionar en positiu

19 octubre 2023

Salesians Comunicació

l

Els administradors de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora celebren la trobada a Barcelona-Martí-Codolar del 17 al 19 d'octubre.

Durant els dies 17, 18 i 19 d’octubre va tenir lloc a Barcelona la trobada anual d’administradors d’obres salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora, sota l’animació de Marco Vázquez, nou ecònom inspectorial, i l’equip d’Economia.

Les jornades de treball, que van comptar amb la participació de 80 responsables que porten diferents serveis inspectorials, es van desenvolupar a Martí-Codolar com a seu d’una trobada que any rere any combina la feina conjunta amb la trobada personal dels encarregats d’aquesta àrea estratègica de la Congregació.

Entre els diferents assumptes tractats es van compartir aspectes que cal tenir en compte relacionats amb la facturació, a més de l’actualització del procés de comptabilitat i pressupostos o informacions sobre assegurances i protecció de dades. De la mateixa manera, es van realitzar grups segons l’àrea d’acció per compartir experiències i avançar en el treball en xarxa amb els responsables respectius.

Els participants també van tenir l’oportunitat de fer una visita cultural a la Sagrada Família on va regnar el bon ambient i la companyonia per un recorregut pels carrers de la Ciutat Comtal.

Durant la segona jornada es va comptar amb la ponència principal que va versar sobre “Autolideratge per gestionar en positiu: 99 pràctiques efectives per créixer i fer créixer” per Alfonso Alcántara, assessor i conferenciant a empreses. A més, la trobada va servir per posar en comú diverses informacions sobre Laboral, proveïdors o diferents avisos del Departament d’Informàtica.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

Aprendiendo a vivirBlogs
No sin mi móvil

No sin mi móvil

Estoy seguro de que más de una vez te has echado la mano al bolsillo o al bolso nada más cerrar la puerta de casa pensando que te habías dejado las llaves o la cartera. Y estoy más que seguro de que alguna vez has tenido la misma sensación con el teléfono móvil,...