Compte enrere per a les jornades de Pastoral 2023

21 diciembre 2022

Salesians Comunicació

l

Sota el lema 'Obrim camins des del Primer Anunci' tindran lloc durant els mesos de gener i febrer en diferents presències de la inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora.

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es prepara per a la celebració de les tradicionals Jornades de Pastoral. Aquestes trobades, que té els seus orígens en diferents iniciatives formatives desenvolupades les darreres dècades, es converteix en el moment pastoral de referència per reunir integrants de les cases i dels ambients pastorals per compartir un tema comú.

En aquesta ocasió la cita posa en l’accent de com afrontar des de la visió salesiana el terme “primer anunci”. Sota el lema ‘Obrim camins des del Primer Anunci’ tindran lloc a principis de 2023 amb les diferents sessions amb parades a Zaragoza, Algeciras, Córdoba, Ibi, La Orotava, Las Palmas, València, Barcelona, Utrera i Mérida.

”Ja pensant en el següent trimestre, des de les delegacions de Formació, Pastoral Juvenil i Carisma i Missió Compartits us convidem a participar de les Jornades de Pastoral que celebrarem durant els mesos de gener i febrer”, compartien Fernando Miranda, Delegat de Formació, Jordi Lleixà, Delegat de Pastoral Juvenil, i José Luis Navarro, Delegat de Carisma i Missió Compartit, en una invitació estesa a totes les cases.

Hi estan convidades totes les persones implicades en la missió salesiana de les cases amb l’assistència de Salesians, professors, educadors, animadors, personal d’administració i serveis, catequistes, voluntaris, família salesiana, etc.

Les dates a tenir en compte són:

– Algeciras i Zaragoza: 14 de gener
– Ibi i Córdoba: 21 de gener
– La Orotava: 28 de gener
– Barcelona-Horta i València-Sant Antoni Abat: 4 de febrer
– Utrera: 11 de febrer
– Mérida: 25 de febrer

“Les jornades es desenvoluparan en dissabtes al matí (de 9.30 a 14.00) i pretenen ser un moment de trobada per compartir i reflexionar sobre la nostra Pastoral Juvenil, en concret sobre el Primer Anunci. Constaran d´una ponència d´un expert en el tema, una actuació musical de caràcter evangelitzador, i un espai per a la trobada”, conclouen sobre el format.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.