Coronació Canònica de Maria Auxiliadora a La Orotava

3 octubre 2022

Comunicació La Orotava

l

Don Bernardo Álvarez, bisbe de la Diòcesi de les illes Canàries, concedeix la coronació canònica a Maria Auxiliadora, imatge de la capella del Col·legi Salesià San Isidro de La Orotava.

Des de la Casa salesiana de La Orotava es va anunciar a la nit de l’1 d’octubre amb gran goig que el Bisbe Nivarienc, Don Bernardo Álvarez Afonso, va aprovar i concedir la coronació canònica de Maria Auxiliadora a la imatge de la capella del Col·legi Salesià San Isidro de La Orotava.

«Serà el proper 23 d’abril la celebració d’aquest acte de coronació de Maria Auxiliadora a la Plaça de l’Ajuntament de la Vila de La Orotava. Vinculat a aquest esdeveniment, que ja és una mostra d’afecte cap a la nostra Mare, s’associen diferents projectes socials dirigits a atendre els joves en situació de vulnerabilitat, properament es podrà trobar a la nostra pàgina web tota la informació relativa als mateixos (https://laorotava.salesianos.edu/)», compartien Francisco Jaldo, director titular de la presència salesiana en aquesta primera comunicació.

«Per últim, volem agrair enormement el suport rebut per part de nombroses famílies, de devots i devotes, de grups de la Família Salesiana de l’illa, de l’Excm. Ajuntament de la Vila de La Orotava, de la Parròquia de Ntra. Sra. de la Concepción i d’altres institucions. La seva adhesió a aquesta iniciativa ha estat fonamental”, afegia.

«Esperem que aquesta notícia sigui acollida amb afecte, devoció i solidaritat i convidem a tots i totes a participar d´aquest esdeveniment històric», concloïa en aquest missatge dirigit a tota la Família Salesiana.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.