De Salesians Elx a Twitch amb ‘Llums, càmera en directe i acció’

29 febrero 2024

Comunicació Elx

l

Quatre alumnes de Batxillerat veuen reconegut el seu talent a la categoria de vídeo esportiu com a finalistes d'honor al concurs de creadors de contingut.

Quatre alumnes de primer de Batxillerat de Salesians Elx han estat finalistes d’honor al concurs ‘AMIC-Directes sobre creació de contingut audiovisual en valencià a la gala de lliurament de premis celebrada a Barcelona.

El grup d’alumnes format per Adrián Berná, Pablo Carrillo, Francisco Fernández i Diego Sánchez, han destacat en la segona edició dins de la categoria e-sports, amb un vídeo presentat a través de la plataforma Twitch. En aquest concurs hi han participat més de 500 joves de quaranta instituts que han tractat temes com l’univers dels videojocs, la narració de les mateixes partides, l’actualitat informativa, la gastronomia, entre d’altres.

La gala de lliurament va tenir lloc a Barcelona a la casa Milà. Es va convidar a participar una vintena de grups, 97 joves finalistes entre els més de cinc-cents participants, acompanyats pels seus docents. La professora Rosanna García va ser l’encarregada d’acompanyar els joves de San José Artesano i també va ser finalista com a professora motivadora d’aquesta edició.

Els joves afirmen que ha estat una experiència molt enriquidora que els convida a continuar treballant en la mateixa línia: practicar el valencià a través del món audiovisual, un món molt atractiu per als joves actuals.

Donant oportunitats a joves creadors

AMIC-Directes és el concurs de joves creadors de contingut audiovisual en català que dóna l’oportunitat als alumnes de tercer i quart de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà d’experimentar amb la creació de continguts de manera segura amb ajuda de professionals del live streaming en valencià i català.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.