Deporte Diez celebra a Morón el 7è aniversari amb rècord d’esportistes

20 diciembre 2022

Comunicació DXT10

l

Més de 600 participants es van reunir a les instal·lacions salesianes per apostar una vegada més per la salut i l'esport en la vida diària dels més petits.

El 3 de desembre passat la família de DXT10 va celebrar el seu 7è aniversari en unes instal·lacions de Salesians Morón plenes d’esportistes de totes les edats i de set disciplines diferents. Un matí preciós que va comptar amb partits de futbol, pàdel i voleibol, actuacions de gimnàstica rítmica, patinatge i ball modern, i amb un gran joc a l’activitat de preesport, dedicada a nens i nenes d’entre 3 i 6 anys.

Van ser més de 600 els participants que, a més, van rebre el seu propi reconeixement en forma de diploma per part dels seus entrenadors i familiars, un dia perfecte per donar el lloc que correspon a la salut i l’esport en la vida diària dels nens i nenes de Morón.

La família esportiva creix

L’any 2015 naixia de la mà de quatre educadors un projecte que revolucionava les bases esportives i educatives de la localitat. Iniciava el seu camí amb grans plans de futur, pretenent sobretot calar en la societat jove per fer de l’esport, dels bons hàbits i de la vida saludable un estil que fins ara no s’estava aconseguint marcar a Morón de la Frontera.

El treball va començar amb una inversió inicial que millorava les instal·lacions del pati dels Salesians i incloïa dins de camps de futbol, pistes de pàdel, sales multidisciplinàries, l’arranjament integral del pavelló i la incorporació d’una cantina. Tot això comportaria la creació d’un equip interdisciplinari que generaria 8 llocs de treball estables durant el primer any.

Es van activar moltes polítiques socials d’empresa entre les quals hi havia les heretades pel carisma fundacional. A dia d’avui, el grup de treball continua insistint que, malgrat el deteriorament que això causa sense benefici econòmic, el seu estil de “Portes obertes” ha fet que aquest lloc es converteixi en un referent per a joves i famílies, en què a més de fer esport se senten segurs i com “a casa”.

“Després d’aquests set anys inicials de vida, sense comptar amb tots els suports institucionals, però amb un equip de professionals envejable, sens dubte, el grup empresarial ha començat a assolir molts dels objectius socials proposats. Actualment, la corporació compta amb un equip de 21 treballadors entre personal d’administració, monitors, animadors, personal de neteja i manteniment i personal d’hostaleria. A més, les escoles arriben a números de somni per a una localitat com aquesta, ja són 846 usuaris”, comparteixen des de DXT10

Premi a la millor Empresa Jove 2022

Tant és així que l’Associació d’Empresaris de Morón de la Frontera ha decidit premiar l’equip de treball de DEPORTE DIEZ pel seu projecte, no ja pels seus valors empresarials, sinó també pel seu compromís social, pel seu saber estar i per marcar un abans i un després en la vida esportiva local.

Actualment, el grup JESCALDAN té entre els seus projectes un de caràcter educatiu de formació professional. Es tracta del centre EXCEL·LÈNCIA que actualment imparteix graus superiors d’Higiene Bucodental i Educació Infantil. D’altra banda, manté activa una acadèmia de reforç (Repiensa), resultat de la unió que van fer amb l’Acadèmia El Pantano el 2017.

Il·lusió per continuar sent referent esportiu a Morón

Aquesta corporació esportiva manté viva la il·lusió de creixement, prova d’això és que, a més a més del projecte que comparteix amb el C.D. Shotoyama, aquest any ha llançat un nou equip de futsal que representarà la localitat per tota la comarca i continua la col·laboració amb el C.B. Morón que juga els seus partits de la categoria minibàsquet a les seves pistes. Són moltes les idees que segueixen naixent i madurant en aquest grup de treball que aspira a tot, que no es posa límits a la consecució de cap nou projecte local i que confia a seguir, de manera seriosa i professional, sent el motor esportiu de Morón de la Frontera.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»89491,89490,89489,89487,89486,89485,89484,89483,89482,89481″ _builder_version=»4.19.3″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.