Dos joves de la inspectoria Maria Auxiliadora estudien italià al Colle Don Bosco abans de començar el noviciat salesià

11 julio 2023

Miguel Linde

l

Dos prenovicis de la Inspectoria Maria Auxiliadora participen al curs intensiu d'italià realitzat al Colle Don Bosco.

Han passat dues setmanes des que els dos prenovicis salesians de la nostra inspectoria Maria Auxiliadora arribessin al Colle Don Bosco per començar un curs intensiu d’italià.

Com és tradicional, el curs d’italià serveix de preparació per als estrangers de cara al començament del noviciat el proper setembre a la terra de Don Bosco.

Dani Martín i Miguel Linde expliquen com l’experiència és molt enriquidora. Matins de classes i tardes d’estudis s’alternen amb diferents visites als llocs salesians, moments de confraternització amb la resta de companys i altres activitats comunitàries com partits de futbol amb els salesians de la comunitat del Colle Don Bosco, procedents de les més diverses parts del món.

Els dos prenovicis esperen que aquesta experiència faci millorar el nivell d’italià del grup d’estrangers, posant-los a la casella de sortida per al començament del noviciat a primers de setembre.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.