Economia i Escoles avancen en el treball estratègic

7 junio 2023

Salesians Comunicació

l

Els administradors i comptables, directors d'obra i de col·legi de les cases salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es van trobar a Godelleta (València), Martí-Codolar (Barcelona) y Sanlúcar la Mayor (Sevilla).

Els administradors i comptables, directors d’obra i de col·legi de les cases salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora van dur a terme durant el mes de maig diferents reunions conjuntes per posar en comú la feina de les diferents presències i ambients.

El 18 de maig va tenir lloc la trobada a Godelleta (València), el 26 de maig a Martí-Codolar (Barcelona), i el 31 de maig a Sanlúcar la Mayor (Sevilla), tots coordinats pels equips d’Economia i Escoles.

Els temes abordats en clau econòmica a les tres trobades, a més del diàleg amb la consultora Écija amb informacions sobre els fons Next Generation, van ser la presentació d’informacions sobre Protecció de dades, el Pla d’Inversions 2024-28, el projecte de plaques fotovoltaiques, la nova normativa sobre l’ICIO, les modificacions de la LLEI 49/2002 del règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatges. A més, es van compartir diverses informacions per part dels responsables del Departament Laboral.

Per part d’Escoles, es va tractar l’estat del projecte inspectorial i la planificació estratègica, el desenvolupament de l’Escola d’Estiu 2023 del proper mes de juliol, les validacions i la selecció de personal, els llibres de text per al curs 23/24, la gestió de qualitat amb el resultat de les auditories, així com algunes qüestions de calendari.

Aquestes trobades van servir també per agrair la tasca d’Antonio Echeto com a Ecònom Inspectorial després de finalitzar el seu període com a Conseller de la Inspectoria Maria Auxiliadora. Aquestes reunions conjuntes “serveixen per crear consciència de grup, per tractar temes que ens afecten a tots i per continuar amb les reunions de seguiment, afrontant el final de curs i qüestions del proper”, afirmaven els participants a la conclusió.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.