Edebé presenta les novetats de lectura per al mes de juny

14 junio 2022

Edebé

l

Per aquest mes de maig, Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Giulia Binazzi, Beatriz Osés, Cuca Canals i Amaya García i Alberto Mínguez signen els nous títols.

Per aquest mes de juny Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Antonio Iturbe, Virginia Mosquera, Sophie Escabasse, El fisgón histórico signen els nous títols.

La teniente Farah, El jardín de las mentiras, de GIULIA BINAZZI

Com serà la vida d’aquí a 100 anys? En aquest primer títol de la saga, Antonio Iturbe barreja el gènere de novel·la negra, d’aventures i la ciència-ficció per a un còctel explosiu i deliciós. Els outsiders contra el sistema! Destinat al públic juvenil.

Julieta y Romeo, ahora la historia es otra. de VIRGINIA MOSQUERA

Què pensa Julieta sobre el seu paper a l’obra de Shakespeare? Una història d’apoderament on dues Julietes, representant el passat i el futur, s’uneixen per reescriure el rol que elles volen ser! Lectors a partir de 10 anys.

Las brujas de Brookyn Pero ¿qué pasa?, de SOPHIE ESCABASSE

Segon títol de la deliciosa trilogia gràfica sobre la pèrdua i els canvis a la vida. Seleccionada amb els “2020 INDIES Introduce” dels llibreters americans. Lectors a partir de 10 anys. Idiomes castellà i català.

Cómo sobrevivir a …la antigua Roma, de EL FISGÓN HISTÓRICO

Cómo sobrevivir a… la antigua Roma presenta una resumida i entretinguda exposició de la història de Roma. Repleta d’elements pictogràfics i d’explicacions didàctiques en clau d’humor, permet al lector endinsar-se amb lleugeresa i curiositat al passat mític de la ciutat. A partir de 10 anys.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.