Edebé presenta les novetats de lectura per al mes de juny

14 junio 2022

Edebé

l

Per aquest mes de maig, Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Giulia Binazzi, Beatriz Osés, Cuca Canals i Amaya García i Alberto Mínguez signen els nous títols.

Per aquest mes de juny Edebé presenta diverses novetats de literatura infantil i juvenil. Antonio Iturbe, Virginia Mosquera, Sophie Escabasse, El fisgón histórico signen els nous títols.

La teniente Farah, El jardín de las mentiras, de GIULIA BINAZZI

Com serà la vida d’aquí a 100 anys? En aquest primer títol de la saga, Antonio Iturbe barreja el gènere de novel·la negra, d’aventures i la ciència-ficció per a un còctel explosiu i deliciós. Els outsiders contra el sistema! Destinat al públic juvenil.

Julieta y Romeo, ahora la historia es otra. de VIRGINIA MOSQUERA

Què pensa Julieta sobre el seu paper a l’obra de Shakespeare? Una història d’apoderament on dues Julietes, representant el passat i el futur, s’uneixen per reescriure el rol que elles volen ser! Lectors a partir de 10 anys.

Las brujas de Brookyn Pero ¿qué pasa?, de SOPHIE ESCABASSE

Segon títol de la deliciosa trilogia gràfica sobre la pèrdua i els canvis a la vida. Seleccionada amb els “2020 INDIES Introduce” dels llibreters americans. Lectors a partir de 10 anys. Idiomes castellà i català.

Cómo sobrevivir a …la antigua Roma, de EL FISGÓN HISTÓRICO

Cómo sobrevivir a… la antigua Roma presenta una resumida i entretinguda exposició de la història de Roma. Repleta d’elements pictogràfics i d’explicacions didàctiques en clau d’humor, permet al lector endinsar-se amb lleugeresa i curiositat al passat mític de la ciutat. A partir de 10 anys.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...