El Cercle Màgic Internacional Don Bosco torna a mostrar la seva cara més solidària a Sevilla

18 enero 2023

Salesians comunicació

l

La casa salesiana de la Trinidad acull el divendres 20 de gener una nova edició de la gala "La Màgia de Don Bosco" per recaptar fons per al Projecte Aprés, iniciativa que ofereix suport psicosocial per a menors.

Sant Joan Bosco, considerat el Patró dels Mags i Il·lusionistes, va rebre aquest reconeixement històric des de la celebració del congrés nacional de màgia de Segòvia de 1953, any en què es va agafar la data del 31 de gener pel seu exemple d’educació i evangelització dels joves en l’ús d’aquest noble art.

En aquest sentit, la casa salesiana de la Santísima Trinidad de Sevilla organitza en el marc de les festes en honor seu aquest divendres 20 de gener una nova edició de l’espectacle «La Màgia de Don Bosco». Aquesta gala, organitzada pel Centre Juvenil Adelante i la Fundació Don Bosco Salesians Social, en col·laboració amb el Cercle Màgic Internacional Don Bosco (CMIDB), reuneix Drolu i Adrilox per portar «la il·lusió, de manera preferencial, als més desesperançats», tal com diuen a l’ideari del CMIDB, en un xou de 75 minuts de durada.

És per això que tot allò recaptat amb les entrades, que es poden adquirir de forma on line  o a la porteria del centre, anirà destinat al Projecte Aprés, iniciativa de la casa salesiana de Trinidad que ofereix suport psicosocial per a menors per afavorir la superació de les situacions de fracàs social i personal a través de la millora del rendiment i la promoció escolar, l’increment de la seva motivació cap a la pròpia formació o l’augment de competències personals.

Dos mags de primer nivell

En només any i mig, el malagueny Adrilox ha aconseguit fer-se amb milió i mig de seguidors a la xarxa Tiktok, on pots trobar-lo al seu perfil realitzant trucs de màgia de tota mena. «Quan faig màgia i observo la reacció dels espectadors davant del que és impossible, entenc que la veritable màgia passa dins seu», comparteix sobre la seva manera de viure aquest ofici.

D’altra banda, Drolu, membre del CMIDB, viu l’il·lusionisme d’una manera actual i espontània. És guanyador del premi internacional Speaker Talent i finalista dels premis Influencer Awards Spain 2020 i 2021, ha portat les seves il·lusions i el seu humor per diferents xarxes socials, així com a diferents llocs d’Extremadura, Andalusia o Madrid, rebent sempre una calorosa acollida. El seu afany per no mostrar al públic el mateix que la resta el fa reinventar-se i fer gala d’un estil propi, inquiet i creatiu, que no deixa indiferent.

Tots dos es troben a Enreda2 de Canal Sur on són presentadors en un format pioner a la televisió sobre xarxes socials i líder en audiència jove.

«Els mags, extraordinaris, coneguts per molts joves per ser Influencers de la màgia a Tiktok, amb més d’un milió de seguidors, faran una actuació per a tots els públics, no exclusivament infantil», comparteixen des de l’organització com a avenç.

Sobre el Cercle Màgic Internacional Don Bosco

El CMIDB és un moviment vinculat a la Pastoral Juvenil dels Salesians, que neix a Espanya i és present a diversos països.

Tot va començar amb Sant Joan Bosco, quan sent un jove capellà era capaç de sorprendre i guanyar-se la simpatia dels joves més allunyats i conflictius de la societat turinesa, a Itàlia. La il·lusió provocada per uns senzills però atraients jocs de prestidigitació portava a l’esperança de sentir-se estimats, aprendre un ofici i trobar una feina digna, sabent-se acompanyats d’un veritable pare, mestre, mag i amic.

A Espanya va ser l’any 1992, quan un deixeble de Sant Joan Bosco, el Mago Luna va sortir del seu barret de copa a Sanlúcar la Mayor (Sevilla – Espanya), un jove amb tot just 19 anys complerts i amb desitjos de viure la seva vida al estil salesià volia entusiasmar els seus amics amb la Màgia. Al cap de poc temps van començar les gires, Campaments Urbans, Parròquies, Cases d’Acollides, La presó, Col·legis, Parròquies… En la seva ment va sorgir una idea: un Cercle Màgic on amb els mateixos desitjos fem molt més.

Pots conèixer la història completa a http://lamagiadedonbosco.com/

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»91114,91115″ _builder_version=»4.19.4″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.