El Consell Nacional de la Joventut de la Conferència Episcopal espanyola s’ha celebrat a Sanlúcar la Mayor

13 junio 2022

Salesianos Comunicación

l

Celebrada entre els dies 8-10 de juny a la casa salesiana de Sanlúcar la Mayor

Els dies 8-10 de juny s’ha celebrat a la casa salesiana de Sanlúcar la Mayor el Consell Nacional de la Joventut de la Conferència Episcopal Espanyola del que formem part els salesians d’Espanya. El Consell Nacional de la Joventut el formen els delegats diocesans de les regions eclesiàstiques d’Espanya i representants nominats de la taula nacional de moviments i de la CONFER. Els salesians som l’única congregació representada establement al Consell.

Les vint persones que configuren aquest Consell Nacional estan coordinades per Raúl Tinajero, delegat episcopal de la subcomissió d’infància i joventut de la Conferència Episcopal Espanyola que forma part, alhora, de la comissió de laics i família el president de la qual és l’arquebisbe de Zaragoza, Mons. Carlos Escribano. Entre altres assumptes, el consell ha abordat el projecte marc de la pastoral juvenil d’Espanya per al proper sexenni, la formació dels delegats de pastoral juvenil o la preparació del proper pelegrinatge europeu de joves a l’agost 2022 en què s’espera la participació al voltant de 12.000 adolescents i joves. Per part dels salesians, forma part del consell nacional José Miguel Núñez, director del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...