El Musical de «La Bella y la Bestia» enlluerna en el Col·legi Sant Joan Bosco La Cuesta

30 abril 2024

Per Salesians La Cuesta. Comunicació.

l

«Aquest musical no només ha sigut una mostra del talent artístic dels nostres alumnes, sinó també un testimoni del seu compromís i del treball en equip» Mario Martín, sdb.

El talent i la màgia van prendre l’escenari del Col·legi “San Juan Bosco – La Cuesta” durant els dies 26 i 27 d’abril amb l’espectacular posada en escena del musical «La Bella y la Bestia». Amb un elenc de 63 alumnes de Primària, aquest musical captivà el públic amb el seu encant sense precedents.

Des del moment en que s’aixecà el teló, els assistents van ser transportats a un món de fantasia, on la màgia de l’amor i la redempció s’entrellacen en una història inoblidable. Amb una cuidada direcció i una impressionant escenografia, cada escena enlluernà per la seva bellesa i emotivitat, mantenint a l’audiència completament absorta en la trama.

Els protagonistes, encarnats per joves talents del col·legi, demostraren un domini escènic impressionant, duent a la vida a personatges icònics com Bella, la Bèstia, Lumière i la Senyora Potts amb un calatge i una sensibilitat sorprenents. La química entre els actores i actrius principals fou palpable, transmetent la complexitat de les relacions humanes amb una emotivitat commovedora.

Però l’èxit de «La Bella y la Bestia» no sols radicà en els seus protagonistes, sinó en l’impecable treball de tot l’elenc i l’equip de professors, cada membre contribuí amb el seu talent i dedicació per a crear una experiència teatral inoblidable.

El nostre salesià, D. Mario Martín Moreno, emocionat pel resultat, expressà el seu orgull per l’esforç i la passió demostrats pels estudiants durant tot el procés de preparació. «Aquest musical no sols ha sigut una mostra del talent artístic dels nostres alumnes, sinó també un testimoni del seu compromís i del treball en equip», va afirmar.

El públic, emocionat i commogut, va ovacionar dempeus als joves artistes a l’acabament de cada funció, demostrant l’impacte profund que aquesta producció ha tingut en la comunitat escolar. Sens cap mena de dubte, el musical de «La Bella y la Bestia» en el Col·legi “San Juan Bosco La Cuesta” passarà a la història com un dels esdeveniments més memorables i emocionants de l’any.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.

ActualidadSocial
“El Patio salesiano”, VI Encuentro Inspectorial de las Plataformas Sociales Salesianas

“El Patio salesiano”, VI Encuentro Inspectorial de las Plataformas Sociales Salesianas

Bajo el lema “El patio como espacio central de la relación educativa” se ha celebrado el VI encuentro del ambiente Plataformas de la Inspectoría Salesiana María Auxiliadora. Rafael Bejarano, responsable de Obras y Servicios Sociales, Migrantes y Voluntariado en el Dicasterio de Pastoral Juvenil, ha sido el encargado de la ponencia principal.