El programa #VeranoSalesiano reflecteix la múltiple i variada oferta d’activitats en els mesos de juliol i agost

29 julio 2022

l

El format juvenil es pot seguir setmanalment en els canals de Twitch i Youtube de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora

Després de l’èxit de les trobades del Consell Inspectorial amb els Consells de les Comunitats Educatives-Pastorals de les presències salesianes del passat mes de juny, la delegació inspectorial de Pastoral Juvenil ha engegat el programa de televisió en directe #VeranoSalesiano conduit pels joves Iván Font i Andrea Beltrán de Salesians.

El programa setmanal que, ja va pel seu quart episodi, pot visualitzar-se en els canals de Youtube o Twitch de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora i dona veu als joves participants en les diferents experiències d’aquests mesos d’estiu.

Amb més de 1.500 visualitzacions, el següent lliurament es farà la tarda del dijous 28 de juliol a las 20 hores, amb una edició especial sobre el Campobosco 2022, i serà seguida pels animadors i joves dels campaments i oratoris d’estiu salesians i participants d’aquesta edició.

El format del programa consisteix en una presentació de l’oferta d’activitats pastorals dels mesos de juliol i agost amb un recorregut per tota la geografia inspectorial i mostrant fotografies i vídeos dels campaments, oratoris, esplais i colònies que s’estan fent de forma local o inspectorial.

En cada programa es fan connexions en directe amb els campaments de l’Itinerari d’Educació en la Fe (IEF). En el primer programa Paco Jaldo va referir el sentiment de família que es respirava en el Campament “Luz Canarias” a La Orotava. “Hem aprofitat per a estar junts i fruir de què som una gran família i posar nom als nois i noies que participen en els grups de fe” afegeix.

En el segon, Antonio Ortiz i Javier Alcedo  van detallar les activitats del campament “Vida 1” de Puebla de la Calzada, mentre que  els salesians Mario Martín i Sergi Moreno van detallar en què consisteix el campament vocacional Magone de Palma del Río. “És una experiència entre acció i contemplació, oratori i proposta vocacional salesiana tal com volia Don Bosco en els inicis de Valdocco, el seu primer oratori” explica Mario Martín.

 

 

En el tercer, Fco. Javier González i Pedro Porto van explicar el campament “ADS 1” en Antequera  “Vida 2” en San José del Valle amb Bernabé Arjona i Javi Alcedo. “Després d’aquests anys de pandèmia, és la primera vez que tots aquests joves viuen un campament salesià tot i que siguin de primer de l’ ESO, així que això és un malbaratament de vida i de convivència” afegeix Javier González. També el campament “Joves” en el Monestir de Poblet on es treballa, entre altres aspectes, una dimensió més pregona i de connexió amb Déu com proposaven Don Bosco i Maín.

En el quart, els presentadors que participaran en el Campobosco  del 30 de juliol al 8 d’agost connectaran en directe amb l’equip cero, organitzador del mateix i des de llurs cases explicaran les activitats previstes en el mateix mentre es preparen per a tancar les maletes i sortir a l’encontre de Don Bosco.

L’últim programa s’emetrà en directe l’ 1 de setembre des d’on es relatarà la vida salesiana en el mes d’agost en el que les Escoles de Formació en el Lleure no cessaran la seva activitat i continuaran proposant cursos de formació a joves de tota la Inspectoria.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te puede interesar…

InfanciaSocialssm
La Federación Valdoco participa en la inauguración de la campaña Un juguete una ilusión

La Federación Valdoco participa en la inauguración de la campaña Un juguete una ilusión

El 29 de noviembre ha tenido lugar la presentación de la campaña Un juguete una ilusión 2023 de la mano de RTVE y la Fundación Crecer Jugando. Tras más de 23 años con esta campaña y 7.500.000 juguetes repartidos, buscan alcanzar la cifra de los 8.000.000. El año...

Las cosas de Don Bosco
La librería

La librería

Mis paredes de ladrillo se hallaban cubiertas por estanterías repletas de libros ordenados meticulosamente. Cada libro era una ventana abierta a la sabiduría. Mi vida de librería era tan solitaria que en ella crecía frecuentemente la mala hierba de la monotonía....

smxSocial
‘Juntas por la Infancia’ reflexiona sobre cómo mejorar la intervención con menores desde un enfoque preventivo y de cambio de paradigma

‘Juntas por la Infancia’ reflexiona sobre cómo mejorar la intervención con menores desde un enfoque preventivo y de cambio de paradigma

En el marco del día de los Derechos de la Infancia, la Fundación Ángel Tomás- FISAT, acogió la jornada con más de 40 profesionales y la dirección general de la Generalitat Valenciana, para reflexionar sobre la salud mental y la atención a la diversidad