El Rector Major presentarà el 27 de desembre en streaming pel món el lema de l’Estrena 2023

21 diciembre 2022

ANS

l

El lema escollit és: “Com llevat a la família humana d'avui. La dimensió laïcal de la Família de Don Bosco".

Des dels temps de Don Bosco, el missatge de l’Estrena ha acompanyat la vida de les comunitats salesianes a tot el món, com una guia que traça camins d’educació, evangelització i desenvolupament en relació amb els signes dels temps i la vida de l’Església.

Per aquest motiu, la presentació del missatge de l’Estrena és un moment molt esperat per tota la Família Salesiana. La cita ja està fixada: el dimarts 27 de desembre, a les 16.00 (UTC+1), en directe a tothom via streaming. El lema assenyalat pel Rector Major: “Com llevat a la família humana d’avui. La dimensió laïcal de la Família de Don Bosco». En aquest canal es podrà seguir en directe en espanyol.

Seguint la ja consolidada tradició, el 10è Successor de Don Bosco, el pare Ángel Fernández Artime, presentarà el missatge durant una visita de cortesia a la comunitat de la Casa Generalícia de les Filles de Maria Auxiliadora (FMA). Allí, en presència de la Mare General de les FMA, Mare Chiara Cazzuola, de les seves germanes del Consell General, de la comunitat de la Casa Generalícia i d’alguns membres del seu Consell General, el Rector Major oferirà en primer lloc una breu presentació improvisada del text de l’Estrena per a l’any 2023. Posteriorment, es projectarà amb el poder de les imatges, el vídeo que acompanya i il·lustra el significat del missatge de l’Estrena.

L’explicació del missatge continuarà amb una entrevista en què el pare Ángel respondrà les preguntes de dos representants de la Família Salesiana -una germana FMA i un salesià cooperador-. Gràcies a les vostres preguntes, i a les sempre puntuals respostes del Rector Major, serà possible conèixer els detalls, implicacions i múltiples lectures del missatge.

Tot aquest contingut es posarà a disposició de totes les parts interessades a través de la transmissió en viu als canals socials d’ANS, a la pàgina de Facebook i al canal de YouTube, on tant el vídeo com altres moments de la presentació es transmetran en cinc idiomes: italià, anglès, espanyol, francès i portuguès.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.