El salesià Fernando Ría presenta el llibre ‘Me encanta mi heredad’

30 mayo 2022

Per Salesians comunicació

l

En el marc de la celebració dels seus 60 anys de sacerdot

El salesià Fernando Ría va celebrar aquest dissabte 28 de maig a la casa salesiana de València Sant Joan Bosco les seves noces de Diamant, 60 anys de lliurament incondicional als joves. Una eucaristia presidida per ell mateix i concelebrada pel director de la presència salesiana, Fernando Navarro entre d’altres salesians, va ser el punt de partida d’una celebració molt emotiva.

Des de la casa salesiana compartien en concloure l’eucaristia que van ser “uns actes entranyables per acompanyar al nostre estimat Fernando en aquests moments tan importants de la seva vida salesiana”.

Després de la celebració religiosa el salesià va presentar el llibre «Me encanta mi heredad». Un poemari de 209 pàgines, que transiten des dels romanços i els sonets, fins a les elegies, passant per una rèplica dels poemes que l’autor va escriure per a la revista ‘Tibidabo’ o amb motiu dels aniversaris de la Inspectoria Sant Josep de València i la casa salesiana de El Campello. Entre les pàgines del llibre també podem trobar els seus primers versos a l’apartat titulat ‘Balbuceos de novicio y primeros pasos’.

Tant la celebració religiosa com la presentació del llibre es van poder seguir en directe a través de les xarxes socials. En acabar, hi va haver un vi d’honor, salutacions i la signatura de l’autor, al jardí de l’escola. “Enhorabona i gràcies per tants anys de servei als joves” conclouen des de la casa salesiana.

 

Sobre l’autor

Fernando Ría García, va néixer a Pamplona el 1935, va cursar tots els seus anys de formació entre Huesca, Sant Vicenç dels Horts, Arbós i Martí-Codolar i més tard a Alcoi, Godelleta, Zaragoza, Madrid i València. Llicenciat en Teologia pel PAS de Torí i en Filologia Hispànica per la Universitat de Zaragoza. 

En els seus darrers anys ha dirigit els seus passos cap a la història salesiana amb les seves obres: Salesians El Campello (1907-2007), Inspectoria Salesiana Sant Josep de València (1958-2008), i treballant al Diccionari Biogràfic Salesià d’Espanya (2019) i Diccionari de les Cases Salesianes d’Espanya (de propera aparició).

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.