El Saló d’Estudis Superiors de Salesians Triana: una oportunitat per a l’orientació vocacional

9 abril 2024

Salesianos Triana

l

Aquest any, l’activitat ha evolucionat en la seva organització en integrar els alumnes del grau superior d’Administració i Finances en la seva organització, tant en les tasques de muntatge, recepció d’entitats, acompanyament d’assistents i en tasques de recolzament a l’equip de comunicació de la casa.

El passat divendres 5 d’abril va tenir lloc a Salesians Triana la celebració del Saló d’Estudis Superiors, activitat que acull 30 prestigioses entitats educatives que compten amb una àmplia oferta formativa en estudis tant de graus universitaris com de formació professional. L’activitat estava emmarcada dins de les jornades d’orientació planificades des del Departament d’orientació del nostre centre per als alumnes de batxillerat i que pretén ser una oportunitat per a què els alumnes coneguin les possibilitats que s’obriran en el seu camí properament.

Amb les portes obertes al coneixement i al futur, aquest espai d’oferta educativa d’educació superior es converteix en l’epicentre de trobada entre joves àvids d’informació i les institucions que emmotllaran la seva trajectòria acadèmica. Des d’universitats reconegudes fins a centres de formació especialitzada, cada entitat presenta el seu ventall de programes i carreres, disposades a guiar als estudiants vers el camí que millor s’ajusta als seus interessos i habilitats.

 

«La presència d’aquestes institucions educatives fou una mostra del compromís continuat amb l’educació integral i la formació de líders del demà. Els participants es van mostrar entusiasmats i motivats, conscients de què estan en el llindar de noves oportunitats que donaran forma a les seves vides» expliquen des de Salesians Triana.

Aquest any, l’activitat ha evolucionat en la seva organització en integrar els alumnes del grau superior d’Administració i Finances en la seva organització, tant en les tasques de muntatge, recepció d’entitats, acompanyament d’assistents i en tasques de recolzament a l’equip de comunicació de la casa.

El Saló d’Estudis Superiors va comptar amb la presència d’Inmaculada Cano Vázquez , membro del Gabinet provincial d’assessorament de convivència i igualtat  i Mª Sol Garrido Sánchez, coordinadora provincial d’orientació vocacional i professional de la Delegació territorial de Sevilla de la “Consejería de Desarrollo Educativo y Formación Profesional”.

La ressonància del Saló d’Estudis Superiors transcendeix el que és merament informatiu, convertint-se en un punt d’inflexió en la vida estudiantil de molts. Aquí, les decisions es prenen amb coneixement de causa, amb el recolzament d’una comunitat educativa compromesa amb el desenvolupament integral dels seus estudiants.

En resum, aquest Saló fou un èxit rodó, oferint claredat i direcció als estudiants de batxillerat mentre s’embarquen en l’emocionant travessia cap el seu futur acadèmic i professional. Aquest esdeveniment no només va informar, sinó que també va inspirar als nostres joves a perseguir els seus somnis amb confiança i determinació, guiats per valors cristians i el compromís amb l’excel·lència educativa.

 

 

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.