Els delegats de comunicació aprofundeixen en la gestió de campanyes promocionals amb el pla de formació

24 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

Més de mig centenar de delegats locals de comunicació de les presències salesianes d'Espanya van participar dimecres 23 de novembre al matí a la sessió formativa 'Posada en marxa d'una campanya de pagament en xarxes socials'.

Més de mig centenar de delegats locals de comunicació de les presències salesianes d’Espanya van participar durant el matí del dimecres 23 de novembre a la sessió formativa»Posada en marxa d’una campanya de pagament a xarxes socials’ amb l’objectiu de proporcionar claus pràctiques per arribar  a un públic més gran en un període de temps molt curt amb una inversió ajustada a les necessitats presents en el dia a dia de les cases i entitats.

Entre els aspectes tractats, de la mà d’Esther Mulió, responsable de Comunicació del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil, i Antonino Gómez, responsable de les accions estratègiques a les xarxes de SMX, es van oferir consells sobre la configuració del panell de control de plataformes com Facebook i Instagram per explorar l’avantatge de poder segmentar els usuaris i determinar quin públic mostrar uns continguts concrets, sempre depenent de l’estudi de públic previ.

ITINERARI FORMATIU EN COMUNICACIÓ

Aquesta sessió formativa, coordinada per les delegacions de Comunicació de la Inspectoria Maria Auxiliadora i la Inspectoria Santiago El Mayor, està immersa en l’Itinerari formatiu en comunicació proposat per al curs 2022-23 que va en línia amb els objectius inspectorials, en què s’insistia en la possibilitat d’adaptar una proposta d’itineraris formatius en comunicació davant del nou escenari digital i la necessitat d’avançar en estratègies conjuntes de comunicació.

La següent sessió formativa previstes per a aquest primer trimestre serà 15 de desembre i tractarà sobre Noves Narratives, a càrrec de FISAT. Totes les sessions es desenvolupen a través de Google Meet i són enregistrades per posar-les a disposició de tots els delegats de comunicació.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»87603,87604″ _builder_version=»4.19.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La lámpara de gas

La lámpara de gas

Una nueva luz Nací en la fábrica “Gas e luce Torino”. Tanto yo, como cientos de hermanas mías, llevábamos impreso el sello del progreso. La intensa y brillante luz que brotaba de nuestras cabezas mejoraba el alumbrado de los hogares de la ciudad. Protegieron mi...