Els Salesians comptaran amb dos nous sacerdots i tres diaques més des del proper dissabte

6 junio 2023

Salesians Comunicació

l

El proper dissabte, 10 de juny, Diego Borbolla i Luis Álvarez seran ordenats sacerdots, mentre que Isrrael Hernández, Norbert Mamba i Juanky Aonso rebran l'ordre del diaconat. Per la seva banda, Emmanuel Lokossou i Paulin Kolani seran ordenats sacerdots als seus respectius països a l'agost.

Juny és un mes especialment vocacional per als Salesians. El proper dissabte dia 10, el Santuari de Maria Auxiliadora de Madrid acollirà l‘ordenació sacerdotal de dos joves salesians i l’ordenació diaconal d’una altres tres.

Els joves Diego Borbolla (Santander) i Luis Álvarez (Puertollano, Ciudad Real), procedents de la província salesiana Santiago el Mayor, seran ordenats presbíters. Per la seva banda, Isrrael Hernández (Barcelona, Venezuela), Norbert Mamba (Mbuji Mayi, R.D. Congo) i Juan Carlos Aonso (Santander) rebran l’ordre del diaconat. Els dos primers pertanyen a la província salesiana Maria Auxiliadora, mentre que el tercer és de la província Santiago el Mayor.

El Cardenal Cristóbal López SDB, arquebisbe de Rabat, presidirà la celebració de l’Eucaristia i imposarà les mans sobre els nous preveres i diaques salesians. El lema de la celebració serà ‘Sé de qui m’he fiat’ (2 Tim 1, 12), pres de la segona carta de l’apòstol Sant Pau a Timoteu.

Dos salesians més del Teologat de Madrid seran ordenats sacerdots aquest proper estiu a les seves províncies salesianes d’origen. Es tracta d’Emmanuel Lokossou, que rebrà l’ordenació a Parakú (Benín) el 5 d’agost, i de Paulin Kolani, que serà ordenat a Cinkassé (Togo) el 12 d’agost.

“Donem gràcies a l’amo de la vinya per beneir amb la vocació d’aquests germans joves la vida de l’Església i de la nostra Congregació, i els posem sota la intercessió de Maria Auxiliadora”, expressen en un comunicat José Carlos Sobejano i José Luis Navarro, coordinadors d’Animació Vocacional a les províncies dels Salesians a Espanya.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.