Els Salesians Cooperadors de la Regió Ibèrica peregrinen a la terra de Sant Francesc de Sales

16 agosto 2022

Comunicació SSCC

l

La primera setmana d'agost va ser l'escollida per viure aquesta experiència de conèixer una mica més el sant que dóna nom a la Família Salesiana i incorporar algunes algunes de les seves virtuts.

Un grup de SSCC de la Regió Ibèrica, acompanyats de José Antonio Hernández (SDB) i Mari Carmen San Miguel (FMA), a més d’algun altre membre de la Família Salesiana (Dames Salesianes i Antics Salesians), ha recorregut de l’1 al 6 d’agost els llocs de Sant Francesc de Sales.

El viatge, en clau de pelegrinatge, els va portar a les arrels de l’estil salesià que representa el sant savoià. La dinàmica del dia permetia, en paral·lel a les visites als llocs més significatius del sant (Annecy, Chambery, Ginebra, Thonon…), anar repassant les diferents virtuts salesianes que Sant Francesc de Sales ha deixat en herència.

Entre altres, veure Crist com a font de l’esperit salesià; practicar la caritat pastoral; viure en unió amb Déu i amb amor a l’Església. Conéixer i repartir amabilitat i dolçor. Viure amb esperit de família, des d´un humanisme optimista, sempre actius incansables. Ser creatius i flexibles, amb amor i confiança en Maria. Sabent que la Santedat és una proposta per a tothom.

Van ser molt significatius, juntament amb els moments de pregària i celebració, els espais dedicats a compartir els ecos de la jornada, previs a les Bones Nits diàries. El 5 d’agost el grup acompanyava Mari Carmen San Miguel en la celebració del 150è aniversari de les FMA, amb gratitud cap a ella i cap a totes les Filles de Maria Auxiliadora.

A Thonon van tenir la sort de trobar-nos amb Anne Marie, la coordinadora del centre local de SSCC, que els va acompanyar durant part de la jornada.

“En definitiva, un pelegrinatge que ens ha permès conèixer una mica més Sant Francesc de Sales en el marc del 400 aniversari de la seva mort, en gran esperit de família amb germans de tota la Regió. Agraïm especialment a Benigne, Josean i a l’Oficina Tècnica l’exquisida preparació de tots i cadascun dels detalls”, afirmen els participants.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»81648,81649,81650″ _builder_version=»4.17.6″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…