Escoles Salesianes presenta la seva àmplia oferta formativa per a agents educatius de cara al curs 2024-2025

2 julio 2024

Escoles Salesianes

l

Escoles Salesianes aposta per la formació contínua del professorat amb una àmplia oferta de cursos pel curs 2024-2025.

Escoles Salesianes, la xarxa que agrupa a totes les escoles de Salesians i Salesianes a Espanya, reafirma el seu compromís amb la formació contínua dels educadors que conformen la seva comunitat educativa, presentant una variada oferta de cursos pel proper curs 2024-2025.

Cursos per a experts en direcció i coordinació pastoral

Conscients de la importància de comptar amb líders educatius altament capacitats, Escoles Salesianes ofereix el curs d’ experts i expertes en direcció de centres educatius, dirigit a docents que aspirin a formar part d’equips directius o que ja exerceixin funcions de lideratge en els seus centres. Aquest curs, amb reconeixement d’Expert Universitari, dotarà als participants de les eines necessàries per a gestionar amb èxit els reptes de la direcció educativa.

Alhora, s’ofereix el curs de coordinació pastoral, dissenyat per a coordinadors de pastoral en actiu o futurs, així com per a altres membres dels equips de pastoral que desitgin aprofundir en aquesta àrea fonamental de l’educació salesiana.

La inscripció d’ambdós cursos està oberta en la web fins el proper 30 de setembre.

Formació contínua per a equips directius i docents

Escoles Salesianes reconeix la necessitat d’actualització constant en l’àmbit educatiu. Per això, ha desenvolupat un nou projecte formatiu dirigit a membres d’equips directius amb més de tres anys d’experiència, enfocat en la cura personal, la missió compartida i la fidelitat a la missió salesiana. La inscripció per aquest curs, ja està disponible en la web.

Properament, a mitjans del mes de setembre, s’obrirà la inscripció pel curs d’actualització per al professorat, dirigit a docents amb una trajectòria de almenys 12 anys en el centre, buscant enfortir les seves competències i coneixements per afrontar els reptes de l’educació actual.

Formació online per a docents

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a la formació contínua, Escoles Salesianes ha dissenyat una oferta de vuit cursos digitals de 30 hores cada un, abastant una àmplia gamma de temes rellevants per a la tasca educativa. Aquests cursos online ofereixen flexibilitat i promouen l’aprenentatge col·laboratiu entre els participants.

La inscripció s’obrirà a mitjans del proper mes de setembre.

Inscripció, calendari i continguts

Per a obtenir informació detallada sobre les dates presencials, els períodes d’inscripció i els continguts específics de cada curs, s’invita als interessats a visitar l’enllaç següent: www.escuelassalesianas.com/que-hacemos/formacion/ 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…