Joves protagonistes del seu #EstiuSalesià

21 julio 2023

Salesians Comunicació

l

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora presenta una nova edició d'un informatiu juvenil que reflecteix la múltiple i variada oferta d'activitats els mesos de juliol i agost i es pot seguir setmanalment als canals de Twitch i Youtube de Salesians.

La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora presenta una nova edició del seu informatiu ‘#VeranoSalesiano En Directo’, un programa que la reflecteix la múltiple i variada oferta d’activitats als mesos de juliol i agost i que es pot seguir setmanalment als canals de Twitch i Youtube de Salesians.

Aquesta idea, promoguda per la delegació inspectorial de Pastoral Juvenil i conduïda pels joves Ana i Mateo del Centre Juvenil Adelante de Salesians Trinidad, es compon en aquesta segona temporada de cinc episodis que donen veu als joves participants a les diferents experiències d’aquests mesos d’estiu.

Darrere de la pantalla hi ha molts dels destinataris d’aquestes activitats, entre els quals hi ha els campaments de l’Itinerari d’Educació a la Fe, els centres juvenils o les experiències internacionals de voluntariat organitzades per l’ONGD Bosco Global.

Cal destacar els dos episodis especials del curs. Igual que l’estiu passat es va fer un lliurament temàtic sobre el Campobosco 2022, aquest any li toca el torn a la JMJ de Lisboa amb un capítol dedicat als preparatius previs a la vivència amb el Papa Francesc. La cirereta la posarà el recorregut per les trobades formatives organitzades per les Escoles de Temps de Lleure.

El format del programa consisteix en una presentació de l’oferta d’activitats pastorals durant els mesos de juliol i agost amb un recorregut per tota la geografia inspectorial i mostrant fotografies i vídeos dels campaments, oratoris, esplais i colònies que s’estan desenvolupant de manera local o inspectorial. A més, a cada programa es realitzen connexions en directe amb els campaments de l’Itinerari d’Educació a la Fe (IEF) amb parades a localitats com Antequera, San José del Valle, Puebla de la Calzada, Sanlúcar la Mayor o La Manreana. També hi ha parades internacionals a Mèxic, Marroc, Togo, Líban o Ghana, entre d’altres.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.