La Agrupació Musical Juvenil de Cabezo de Torres compleix 40 anys

23 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

Que va néixer a la casa salesiana de Cabezo de Torres gràcies al salesià don Salvador Olivella Urpí

La Agrupació Musical Juvenil de Cabezo de Torres ha celebrat el 40è aniversari. Són 40 anys de camí compartit amb una associació que va néixer a la casa salesiana de Cabezo de Torres gràcies al salesià don Salvador Olivella Urpí.

El diumenge 6 de novembre a l’Auditori i Centre de Congressos «Víctor Villegas» de la Ciutat de Múrcia va tenir lloc una gala aniversari de l’Agrupació on es va projectar aquest vídeo rememorant els orígens i trajectòria de l’entitat.

«El nostre agraïment a tots aquells que han fet possible aquesta realitat que aflora a la nostra regió» indiquen des de l’agrupació.

Un auditori amb nom salesià

A la Junta Municipal de Cabezo de Torres celebrada el dimarts dia 20 de setembre de 2022, es va aprovar una moció dels grups polítics per posar a l’Auditori i Centre Municipal de Cabezo de Torres el nom del Salesià D. Salvador Olivella Urpí (Pte. d’honor de l’AMJCT).

Per a tota la família de l’Agrupació i per a tots els veïns del Cabezo de Torres, estem d’enhorabona per l’aprovació del canvi de nom esmentat que reconeix la tasca de D. Salvador a favor de la Cultura, Educació i la Joventut del poble.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.