La Agrupació Musical Juvenil de Cabezo de Torres compleix 40 anys

23 noviembre 2022

Salesians Comunicació

l

Que va néixer a la casa salesiana de Cabezo de Torres gràcies al salesià don Salvador Olivella Urpí

La Agrupació Musical Juvenil de Cabezo de Torres ha celebrat el 40è aniversari. Són 40 anys de camí compartit amb una associació que va néixer a la casa salesiana de Cabezo de Torres gràcies al salesià don Salvador Olivella Urpí.

El diumenge 6 de novembre a l’Auditori i Centre de Congressos “Víctor Villegas” de la Ciutat de Múrcia va tenir lloc una gala aniversari de l’Agrupació on es va projectar aquest vídeo rememorant els orígens i trajectòria de l’entitat.

“El nostre agraïment a tots aquells que han fet possible aquesta realitat que aflora a la nostra regió” indiquen des de l’agrupació.

Un auditori amb nom salesià

A la Junta Municipal de Cabezo de Torres celebrada el dimarts dia 20 de setembre de 2022, es va aprovar una moció dels grups polítics per posar a l’Auditori i Centre Municipal de Cabezo de Torres el nom del Salesià D. Salvador Olivella Urpí (Pte. d’honor de l’AMJCT).

Per a tota la família de l’Agrupació i per a tots els veïns del Cabezo de Torres, estem d’enhorabona per l’aprovació del canvi de nom esmentat que reconeix la tasca de D. Salvador a favor de la Cultura, Educació i la Joventut del poble.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
El Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil presenta su renovada programación 23 – 24, con la mirada fijada en una pastoral creativa y significativa

El Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil presenta su renovada programación 23 – 24, con la mirada fijada en una pastoral creativa y significativa

Los días 21 y 22 de septiembre se ha llevado a cabo en Madrid, el primer encuentro del curso 2023 -24 del equipo coordinador del Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil. Unas jornadas de trabajo para las que estaban convocados los coordinadores de los...