La 21a edició dels Jocs Intersalesians posa en valor la importància de l’esport educatiu

6 junio 2023

Salesians Comunicació

l

Més d'un miler d'esportistes vinguts de 15 cases salesianes es troben a Alacant per celebrar la festa de l'esport salesià.

Més d’un miler de participants van omplir les instal·lacions de Salesians Alacant durant la jornada del 3 de juny procedents de les presències salesianes d’Alcoi Sant Vicent Ferrer i Joan XXIII, Alacant, Borriana, Cabezo de Torres, Cartagena, Córdoba, Elx, El Campello, Ibi, La Almunia, València Sant Antoni Abat i Sant Joan Bosco, Villena, Zaragoza, i l’amfitriona, Alacant.

Des de fa mesos es treballava amb il·lusió per preparar aquest esdeveniment. Tothom esperava l’esdeveniment amb il·lusió. Com a teló de fons es tenia el record dels XX Jocs Intersalesians celebrats a Elx, amb un èxit difícil d’assolir”, explicaven des d’una celebració anual que esdevé l’esdeveniment més important de l’esport salesià.

Aquesta competició es disputa des de 2001, essent cada any a una seu diferent. Es tracta d´un format de concentració, d´un dia sencer, obert a tot el públic que vol gaudir d´una jornada esportiva on l´esport base, la convivència i l’alegria regnen en totes les seves competicions com a objectiu fonamental.

Quan l’esport està estretament associat al joc, esdevé manifestació lúdica i espontània. Per a molts infants, adolescents i joves, és activitat de diversió i passatemps, moment apte per a l’exercici físic, per trobar-se amb els amics i les amigues, en un àmbit de creativitat i autorrealització, factors importants per a l’equilibri de la pròpia personalitat. ‌

Després de la inauguració dels jocs van començar les competicions que engloben diversos esports en diferents categories: bàsquet, Futbol-Sala, voleibol i futbol 8. La fi de les competicions va tenir lloc a les 19:30, amb el posterior lliurament de trofeus i acte de cloenda.

Pots conèixer més sobre la Proposta Salesiana de l’Esport educatiu a la web i l’edició 2023 dels jocs.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...