La Carrera solidària Maria Auxiliadora del Col·legi Salesians Las Palmas compleix la seva 15 edició

11 abril 2024

COPE | Las Palmas

l

La recaptació anirà destinada a Càritas i s'espera superar els 1600 corredors de la passada edició i els 5.000€ de donatiu.

La Carrera Solidària María Auxiliadora del col·legi de Salesians Las Palmas compleix la seva 15 Edició. Un esdeveniment esportiu que s’ha anat fent cada vegada més popular a la ciutat. Dels 50 participants que es van donar cita en les primeres convocatòries, s’ha passat a més de 1.600 corredors de totes les edats en la passada edició de 2023. Enguany la cita és el dissabte 4 de maig a partir de les 18:00 hores.

Aquesta carrera que té, a més, una fi solidària, va lliurar l’any passat més de 5.000 euros a l’Associació d’esclerosi múltiple de Las Palmas i a ajuda humanitària per a Síria. En aquesta edició el recaptat anirà Càritas parrroquial. Les inscripcions estan obertes des del passat dia 9 de març en la web del col·legi i són ja molts els que han volgut col·laborar amb la seva participació.

Al pati Tortugues de l’Hotel Santa Catalina Royal Hideaway, s’ha presentat la Carrera MX24 i la samarreta que es lliurarà a tots els inscrits. El director del col·legi Salesians José Antonio Perdigones ha volgut agrair a totes les entitats i institucions “que confien en l’educació salesiana el seu suport a aquesta carrera. Estem convençuts que educar avui dia no és fàcil, però és apassionant. Tenim el repte d’unir col·legi, família, alumnes, pares, professors, però en activitats com la carrera es posa de manifest que és possible. És bonic veure com des dels més petits als més grans estan en una mateixa activitat, hi comparteixen un mateix objectiu.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…