L’editorial salesiana CCS presenta totes les publicacions del IV Centenari de la mort de Sant Francesc de Sales

20 diciembre 2022

Editorial CSS

l

Per a aquest temps de Nadal, l'editorial CCS proposa diverses novetats de lectura espiritual sobre el sant i altres títols de la col·lecció.

Per a aquest temps de Nadal, l’editorial salesiana CCS presenta diverses novetats de literatura. Morand Wirth, André Ravier, Gianni Ghiglione i Eugenio Alburquerque Frutos, signen els nous títols.

SANT FRANCESC DE SALES

Un projecte de formació integral

A l’estela de l’humanisme renaixentista, sant Francesc de Sales va elaborar no de manera teòrica sinó pràctica i pastoral un projecte d’educació i de formació integral de la persona. Cada ésser humà està cridat a perfeccionar-se a si mateix en totes les seves dimensions com a individu: els sentits del cos, les passions i els afectes de l’ànima, les facultats espirituals de la memòria i de l’enteniment i, particularment, el cor, seu de la voluntat i de la llibertat.

SANT FRANCESC DE SALES

«L’home que reprodueix més bé el Fill de Déu viu a la terra». Així, testifica Sant Vicenç de Paül, en el procés de canonització a París, sobre les elevades virtuts de Francesc de Sales. Aquesta biografia presenta, de manera detallada i apassionada, un original retrat espiritual del sant.

Francesc de Sales és una persona que va voler, com Jesucrist a la terra, estimar Déu amb tot el seu cor humà, i havent experimentat les exigències i la dolçor d’aquest do, va treballar per introduir el nombre més gran possible d’ànimes en el que ell mateix va anomenar «l’eterna llibertat de l’amor».

HACIA LO ALTO

Camí de vida cristiana en companyia de sant Francesc de Sales

L’autor, salesià de Don Bosco, estudia l’espiritualitat de sant Francesc de Sales des de fa més de quinze anys i la dóna a conèixer en llibres i conferències a diverses parts del món. Amb aquesta nova publicació, es fixa l’atrevit i molt encomiable objectiu, de proposar als joves la Filotea o Introducción a la vida devota, l´obra més famosa del sant bisbe de Ginebra.

TODO POR AMOR

Grans i petites virtuts en sant Francesc de Sales

 

Tota la vida, pensament i acció del sant bisbe de Ginebra estan dominats per l’amor. No només centra l’espiritualitat en l’amor de Déu; comprèn l’ésser humà com una resposta viva a l’amor diví. L´amor és el camí de l´existència cristiana, de la perfecció i de la santedat. Tot a la vida espiritual depèn de la caritat. És la font i el fonament de totes les virtuts. A totes les comprèn.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.