La història de Ivann: «Estudiar, una realitat que suma i emancipa a la joventut»

14 septiembre 2023

Salesianos Comunicación | Fundación Don Bosco

l

Ivann és un exemple per als nostres joves del Programa Buzzetti. Des que li vam conèixer, amb la seva motxilla plena de llibres, no ha parat d'esforçar-se per a aconseguir el seu somni d'estudiar.

Els joves que arriben als pisos d’autonomia normalment tenen molt clar que han de formar-se per a poder treballar i emancipar-se. El temps constreny, i som expertes i experts en aquests processos d’acompanyament intensiu.

També arriben joves que manifesten el seu desig d’estudiar i fer una carrera de fons a nivell educatiu. Tenim molt clar que els somnis dels joves també són els nostres somnis i intentem, en la mesura de les nostres possibilitats, que aquest somni no es quedi aparcat durant anys.

Ivann és un exemple per als nostres joves del programa Buzzetti. Des que li vam conèixer, amb la seva motxilla plena de llibres, no ha parat d’esforçar-se per a aconseguir el seu somni d’estudiar fins a tenir un perfil professional amb el qual aspirar a un treball que li faci feliç. Ivann ens ho explica en primera persona i es converteix en un referent per a la joventut buzzettera.

 

«Soc Ivann Diarra, ivorià i andalús. M’encanta llegir, sobretot els llibres d’aventura. Vaig conèixer a Don Bosco quan vaig entrar al Pis d’Autonomia “Mercedes Berdonés” l’any 2021. En aquells dies estava finalitzant una FP d’Administració. Jo volia continuar estudiant i em van motivar a fer-ho, així que vaig començar un Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

Vaig sortir del pis de majoria d’edat després de finalitzar el temps acordat i vaig continuar el meu segon any del grau, ara ja residint en la Comunitat Salesiana “Verge de les Neus”, aquí a Granada.

Aviat acabaré les meves pràctiques i em titularé. També estic treballant a mitja jornada en un supermercat atenent els clients, compatibilitzant-lo amb els estudis.

Acabar els meus estudis i aspirar sempre a continuar estudiant és la meva meta. Continuaré esforçant-me i treballant.

Dono les gràcies a la Fundació Don Bosco i a les persones col·laboradores de la Família Salesiana, que m’han acompanyat i animat al fet que continuï lluitant pels meus somnis.

Si em pregunten per on em veig d’aquí a uns anys, m’imagino en una gestoria com a administratiu i comptable. I per descomptat, abans d’acomiadar-me, #yosoybuzzettero»

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…