La parròquia Sant Joan Bosco de Triana inaugura el seu nou columbari

22 mayo 2024

Salesianos Comunicación

l

En les vigílies de la festivitat de Maria Auxiliadora per als devots difunts de la 'Sentaita'.

El columbari de Maria Auxiliadora ja és una realitat. Segons informa la casa salesiana de Triana, aquest es troba situat sota l’altar, a l’espai dedicat als Comtes de Bustillo.

La capacitat és de 288 urnes, amb la possibilitat d’ampliació, si fos necessari. A l’interior s’hi podran dipositar les restes dels devots de Maria Auxiliadora, que esperaven amb molta il·lusió aquest projecte. A l’entrada, dues imatges de Don Bosco i el Crist Ressuscitat de la Capella Pinardi de Valdocco. El lloc on es dipositaran les cendres dels éssers estimats difunts va ser beneït aquest passat 20 de maig durant la Novena pel director titular i rector dels Salesians, el sacerdot Francisco José Pérez, sdb.

Nombrosos devots van omplir el temple com a testimonis d’aquest moment íntim.

D’altra banda, pròximament, com indiquen des de la presència salesiana, s’organitzaran sessions informatives per a aquells interessats. La Comunitat Salesiana de Triana compleix així el seu compromís de satisfer un anhel històric dels fidels: dipositar les seves restes mortals i les dels seus éssers estimats als peus de la Santíssima Verge. Francisco José Pérez comentava que amb la benedicció del columbari de Maria Auxiliadora “es compleix un vell desig de comptar a la parròquia amb un lloc d’aquestes característiques.

Durant anys, nombrosos devots ens havien sol·licitat un lloc de pau com aquest, que ara es converteix en una realitat”. Finalment, mostrava la seva satisfacció, per ser “un nou columbari a Sevilla sota el mantell protector de la Verge Auxiliadora, juntament amb el de la Basílica de la Trinitat”, concloïa.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…