La Passió de Jesús torna al teatre dels Salesians de Huesca

15 marzo 2023

Salesians Huesca

l

En aquesta ocasió les representacions seran els dies 25 i 26 de març. I a l'abril els dies 1, 2, 8 i 9, a les 17 hores al teatre dels Salesians.

La vida pública de Jesús de Natzaret, la seva Passió, mort i Resurrecció tornen un any més al teatre dels Salesians de Huesca amb les representacions de “La Passió”. Amb més de 75 anys d’història, s’ha convertit per dret propi en una de les cites més importants dins de la Setmana Santa oscenca.

El quadre d’actors de l’Associació d’Antics Alumnes ja ha començat els assajos per preparar les novetats escèniques amb què aquesta obra de teatre sorprèn els espectadors. Seran més de 150 actors i actrius; i cinquanta persones més més entre tramoia, vestuaris, taquillers i organització, els que componen el cos d’una obra que reuneix a Huesca, any rere any, centenars de persones que s’obren a l’emoció de veure en una representació un missatge que no deixa indiferent a ningú.

En aquesta ocasió les representacions seran els dies 25 i 26 de març. I a l’abril els dies 1, 2, 8 i 9, a les 17 hores al teatre dels Salesians.

Posar en escena i transmetre el missatge de Jesús de Natzaret dos mil anys després continua sent un repte i una responsabilitat que el quadre d’actors oscencs aconsegueix superar emocionant, vibrant i omplint de pau tothom qui va a veure-la.

Venda d’entrades anticipada

Fins a Huesca acudeixen espectadors de tot Aragó i de comunitats autònomes veïnes per veure La Passió. La venda d’entrades tant per a grups com individuals es pot fer a la web www.lapasionhuesca.com, trucant per telèfon al 644 55 62 92 o per correu electrònic a informacion@lapasionhuesca.com 

La Setmana Santa dies intensos a Huesca

A més d’aquesta representació, que ha esdevingut dret propi en un dels actes més destacats de la Setmana Santa d’Aragó, des de l’Associació es fan altres activitats.

La casa oscenca es bolca durant aquests dies en les activitats que també realitza la Confraria Salesiana del Sant Calze. Assajos de tambors i bombos; preparació d’estris, exercicis espirituals o el Via Crucis són alguns dels passos previs abans de l’arribada del Dilluns Sant, dia de la nostra processó a Huesca.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…