La Pastoral Juvenil ofereix un pla formatiu per a agents de formació afectiva i sexual

9 septiembre 2022

Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil

l

Per treballar els elements biològics de la persona, entendre com les emocions lideren la vida i són la base d'un bon autoconeixement i cura personal.

En sintonia amb l’exhortació postsinodal Amoris Laetitia i a la llum dels plantejaments al Seminari d’estudi sobre Família i Pastoral Juvenil proposem un pla per a la formació d’agents d’educació afectiva i sexual. Aquest pla pretén atendre la motivació dels mateixos educadors, així com dotar de recursos i claus per poder ser agents de formació coherents i qualificats.

Des de la Pastoral Juvenil de Salesians Espanya es vol oferir aquesta formació a aquelles persones que a les inspectories salesianes i a les obres com a orientadors, coordinadors de pastoral, tutors, animadors, educadors en general i responsables de formació puguin liderar, coordinar i dinamitzar els processos de formació afectiva i sexual.

«Ens orientem per una formació que tingui part presencial i part online tutoritzada. Creiem que el millor format és una formació presencial repartida en tres setmanes on es treballarà l’Exposició de continguts, l’ús de metodologies actives i s’afavorirà la reflexió compartida, a més de comptar amb un enfocament pràctic.

A la part online del curs es proposa un treball que transversalitzi tots els continguts durant tot el curs, proposant una millora de l’itinerari utilitzant els coneixements adquirits.

El procés d’inscripció va començar el 4 de juliol del 2022 i acabarà el 4 de novembre del 2022. La inscripció es realitza a través de la pàgina WEB del Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilesssm
Jornada de “Peso por kilos” para iniciar la Campaña “Operación Quilo” en Ourense

Jornada de “Peso por kilos” para iniciar la Campaña “Operación Quilo” en Ourense

Bajo el lema “Abrimos Caminos, hacemos Navidad” vuelve la campaña tradicionalmente organizada por AMENCER y lo hace con la jornada de “Peso por kilos” en el que las personas invitadas donan a esta “Operación Quilo” tantos kilos de comida como sea su peso. Para el...

ActualidadEscuelassmx
82 proyectos de centros educativos se presentan a la 36 edición del Premio Nacional Don Bosco a la innovación y la investigación juvenil

82 proyectos de centros educativos se presentan a la 36 edición del Premio Nacional Don Bosco a la innovación y la investigación juvenil

La fase final tendrá lugar en Zaragoza en marzo de 2023 y contará con una selección entre los 116 jóvenes presentados, tutorizados por 43 docentes, que proceden de 9 comunidades autónomas y 29 centros educativos.