La Pastoral Juvenil posa en comú les programacions dels ambients

25 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

L'equip inspectorial de Salesians SMX es va trobar a la penúltima sessió del curs per poder treballar aspectes organitzatius per al curs 23-24.

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar on-line durant el matí del 25 de maig la setena sessió del curs 2022/23.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació a la fe, i la Delegació de Comunicació, va estar centrat en la posada en comú de les programacions inspectorials dels ambients i de l’Itinerari d’Educació en la Fe.

També va haver-hi ocasió de presentar documents de treball elaborats des de la comissió de l’esport relacionats amb la ‘Proposta d’organització de l’esport educatiu’ i la figura del Coordinador local de l’esport educatiu.

D’altra banda, es va fer un repàs al calendari 23-24 i es van compartir informacions sobre els diferents ambients, opcions transversals, Delegació de Comunicació i el Centre Nacional de Pastoral Juvenil.

La propera trobada de l’equip, per tancar el curs, tindrà lloc a Sanlúcar la Mayor els dies 26 i 27 de juny i serà una comissió ampliada.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…