La Pastoral Juvenil posa en comú les programacions dels ambients

25 mayo 2023

Salesians Comunicació

l

L'equip inspectorial de Salesians SMX es va trobar a la penúltima sessió del curs per poder treballar aspectes organitzatius per al curs 23-24.

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar on-line durant el matí del 25 de maig la setena sessió del curs 2022/23.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació a la fe, i la Delegació de Comunicació, va estar centrat en la posada en comú de les programacions inspectorials dels ambients i de l’Itinerari d’Educació en la Fe.

També va haver-hi ocasió de presentar documents de treball elaborats des de la comissió de l’esport relacionats amb la ‘Proposta d’organització de l’esport educatiu’ i la figura del Coordinador local de l’esport educatiu.

D’altra banda, es va fer un repàs al calendari 23-24 i es van compartir informacions sobre els diferents ambients, opcions transversals, Delegació de Comunicació i el Centre Nacional de Pastoral Juvenil.

La propera trobada de l’equip, per tancar el curs, tindrà lloc a Sanlúcar la Mayor els dies 26 i 27 de juny i serà una comissió ampliada.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
La sotana

La sotana

Nací en el taller de sastrería del maestro Andrea Fanelli de Chieri; sastre de las sotanas que visten los seminaristas por vez primera. Prontamente fui instruida en la alta dignidad a la que había sido llamada. En una habitación llena de bobinas de hilo negro,...