La Pastoral Juvenil reflexiona sobre la situació i els reptes de la Inspectoria Maria Auxiliadora

3 marzo 2023

Salesians Comunicació

l

L'equip inspectorial es va trobar a Sevilla en la quarta sessió del curs per aprofundir aspectes estratègics o reflexionar sobre el pla inspectorial de formació d'animadors, entre d'altres temes d'actualitat.

L’equip inspectorial de Pastoral Juvenil va celebrar de manera presencial els dies 2 i 3 de març la quarta sessió del curs 2022/23.

El treball conjunt dels ambients d’Escoles, Oratoris i Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes d’Educació Social, juntament amb els sectors d’Animació Vocacional, Animació Missionera, Itinerari d’Educació en la fe, i la Delegació de Comunicació, va estar centrat en diversos temes de reflexió sobre el primer anunci i el carisma salesià, a partir de la proposta del Conseller A. Maravilla.

També va haver-hi ocasió de posar en comú la situació i els reptes de la inspectoria des de la perspectiva de l’equip.

A més, durant la tarda es va reflexionar sobre el pla inspectorial de formació d’animadors.

Durant la segona jornada es van posar en comú diferents informacions sobre el treball de cada ambient i la opció transversal, la presentació del llibre ‘Una pastoral que educa per estimar’, la revisió de les jornades de pastoral, juntament amb altres temes relacionats amb el Centre Nacional , amb especial atenció a l’organització a nivell inspectorial de la Jornada Mundial de la Joventut de Lisboa.

La propera trobada de l’equip tindrà lloc el 27 d’abril a la sessió on line.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.