L’Ajuntament de Sevilla impulsa un cicle de concerts de l’Escolania Salesiana María Auxiliadora

5 marzo 2024

Per Comunicació Escolania Maria Auxiliadora

l

Amb motiu del 25 aniversari de la seva fundació amb un cicle de concerts impulsats pel Consistori al llarg de tot l'any 2024.

El delegat de Festes Majors, Manuel Alés, va rebre a la Casa Consistorial a membres de l’Escolania Salesiana Maria Auxiliadora, encapçalada pel seu president, el salesià Miguel Canino. «Aportarem el nostre granet de sorra en aquesta bella història de la música de la nostra ciutat, i a secundar incondicionalment la labor que realitza la casa salesiana amb aquests nens i adolescents, promocionant i inculcant els valors culturals, musicals i de convivència d’aquest grup», ha explicat Alés.

En el marc d’aquestes noces d’argent de l’Escolania, se celebrarà un cicle de concerts impulsats pel Consistori al llarg de tot l’any 2024: el més pròxim serà el de Quaresma, el dia 9 de març en la parròquia del Sagrari, al qual seguiran el del Corpus Christi, al juny, i els de la Immaculada Concepció i Nadal, al desembre. De cada concert es realitzarà una gravació en directe de manera que el conjunt de les gravacions es posarà a la disposició de l’Ajuntament per a facilitar la seva divulgació.

En aquesta trobada, l’edil ha destacat, entre altres, «la recent participació de la formació musical en el Viacrucis de les Germandats i Confraries de Sevilla, així com en tots els actes i cultes on la hi requereix». En la mateixa línia, Alés ha valorat «el treball que la direcció exerceix per a recuperar i difondre el ric patrimoni musical renaixentista espanyol i dels grans polifonistes internacionals».

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.