L’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç, posa a prova els Karts dissenyats

7 junio 2022

Salesians Sant Vicenç dels Horts

l

Divendres 27 de maig, va ser el gran dia de posar a prova la resistència i velocitat dels karts. Durant el matí, tots els equips van poder fer baixar els seus karts per la baixada de davant de la nau de carrosseria tres vegades. El jurat, format per professorat del departament de metall, van cronometrar totes les baixades i van guardonar l’equip més ràpid.

Com cada any, per aquestes dates, l’alumat de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria, posen a prova els karts en els quals han estat treballant durant tot el curs per veure quin és el més ràpid! Ho fan en la 4ª baixada de Karts.

Una de les metodologies que més els agrada fer servir als tallers de FP és l’Aprenentatge Basat en Problemes (ABP). A la nau de Carrosseria, durant tot el curs, l’alumnat de 1r n’han fet experiènacia. Han dut a terme el que se’n diu l’ABP dels karts.

Consisteix a elaborar, per equips, un kart d’unes determinades mesures de xassís i uns paràmetres de construcció donats. Pot semblar senzill, però no ho és. Cal tenir en compte que parteixen de zero i han d’aconseguir un vehicle que tingui direcció per volant, frens i carrosseria, que pugui pilotar una persona al llarg d’una baixada amb revolts de 130m.

El 27 de maig, va ser el gran dia de posar a prova la resistència i velocitat dels karts. Durant el matí, tots els equips van poder fer baixar els seus karts per la baixada de davant de la nau de carrosseria tres vegades. El jurat, format per professorat del departament de metall, van cronometrar totes les baixades i van guardonar l’equip més ràpid.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilessmxssm
La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

La campaña Jóvenes en Positivo abre camino hacia una visión de la juventud activa y transformadora

la campaña promovida por el Centro Nacional Salesiano de Pastoral Juvenil, La Coordinadora Estatal de Plataformas Sociales Salesianas, la Confederación de Centros Juveniles Don Bosco, Escuelas Salesianas, Misiones Salesianas, y las ONGD Jóvenes y Desarrollo y Bosco Global, han visibilizado y dado voz a muchos de los principales temas que preocupan a las personas jóvenes a través de la campaña Jóvenes en Positivo.

smxSocial
Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Bosco Global acompaña a los adolescentes de Salesianos Morón en la creación de un vídeo para sensibilizar sobre la riqueza de la diversidad

Alumnado de 1º y 2º de la ESO lo realizan en el marco del proyecto “Desmontando tu lado hater”, impulsado por la ONGD y financiado por la Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.