L’alumnat de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç, posa a prova els Karts dissenyats

7 junio 2022

Salesians Sant Vicenç dels Horts

l

Divendres 27 de maig, va ser el gran dia de posar a prova la resistència i velocitat dels karts. Durant el matí, tots els equips van poder fer baixar els seus karts per la baixada de davant de la nau de carrosseria tres vegades. El jurat, format per professorat del departament de metall, van cronometrar totes les baixades i van guardonar l’equip més ràpid.

Com cada any, per aquestes dates, l’alumat de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria, posen a prova els karts en els quals han estat treballant durant tot el curs per veure quin és el més ràpid! Ho fan en la 4ª baixada de Karts.

Una de les metodologies que més els agrada fer servir als tallers de FP és l’Aprenentatge Basat en Problemes (ABP). A la nau de Carrosseria, durant tot el curs, l’alumnat de 1r n’han fet experiènacia. Han dut a terme el que se’n diu l’ABP dels karts.

Consisteix a elaborar, per equips, un kart d’unes determinades mesures de xassís i uns paràmetres de construcció donats. Pot semblar senzill, però no ho és. Cal tenir en compte que parteixen de zero i han d’aconseguir un vehicle que tingui direcció per volant, frens i carrosseria, que pugui pilotar una persona al llarg d’una baixada amb revolts de 130m.

El 27 de maig, va ser el gran dia de posar a prova la resistència i velocitat dels karts. Durant el matí, tots els equips van poder fer baixar els seus karts per la baixada de davant de la nau de carrosseria tres vegades. El jurat, format per professorat del departament de metall, van cronometrar totes les baixades i van guardonar l’equip més ràpid.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

BlogsLas cosas de Don Bosco
El plumero

El plumero

El 8 de diciembre de 1841 Don Bosco se dispone a decir misa en la Iglesia de San Francisco de Turín. El sacristán, Giuseppe Comotti, golpea con el mango del plumero a un pobre aprendiz llamado Bartolomé Garelli. Don Bosco afea al sacristán su actitud. Llama amigo al muchacho e inicia con él su obra a favor de los chicos.