L’editorial salesiana CCS ofereix les seves últimes novetats

3 abril 2024

Salesians Comunicació.

l

Llibres per a l'oració o la reflexió personal i en grupo.

L’editorial CCS presenta vàries novetats de literatura sobre salesianitat. Manuel Tarín, Joaquín Torres, Ángel Moreno, Juan José Bartolomé i Eduardo Meana, entre altres, signen els nous títols.

Educación social y adolescentes en vulnerabilidad

Aquest llibre constitueix un compendi de reflexiones breus sobre diferents dimensions de la intervenció educativa en l’àmbit de l’acolliment residencial d’adolescents, tot i que moltes d’elles són extrapolables a altres contextos. Part dels relats estan inspirats en situacions reals viscudes en primera persona per l’autor, que projecten i interpel·len la revisió de la pràctica professional des de la perspectiva de l’Educació Social. S’hi plantegen qüestions que aborden temes relacionats amb les emocions, els conflictes i les experiències de la vida quotidiana.

Els relats no segueixen un ordre cronològic ni tampoc temàtic. Poden llegir-se i treballar-se per separat segons la relació amb l’interès que suscitin en cada moment. S’il·lustren amb un esbós suggerent sobre cada temàtica i s’acompanyen de preguntes per animar el diàleg.

 

REZAR CON MARÍA 2024

Units en oració amb Maria, els apòstols reberen l’Esperit Sant i nasqué l’Església. Units amb Maria en oració, els cristians acollim l’Esperit de Jesús, «que ens fa cridar:  Abbà, Pare!» (Romans 8,15), autèntic fonament de la fraternitat humana.

T’oferim una oració per a cada dia del mes de maig. L’oració va acompanyada d’una cita bíblica, un fragment de l’encíclica Fratelli tutti sobre la fraternitat i l’amistat social, un petit comentari i una senzilla invocació a la nostra Mare Maria.

CÓMO LEER LAS SAGRADAS ESCRITURAS

Ángel Moreno de Buenafuente

Algunes preguntes per a renovar coneixements, aprofundir en alguns conceptes o aclarir dubtes: ¿Com evitar una interpretació subjectiva dels textos bíblics? ¿En la Bíblia té importància la cronologia? ¿Quina actualitat té la Bíblia, si es va escriure fa tant de temps? Es diu que la Bíblia és un llibre viu, ¿per què? ¿La Bíblia té més sentits que el literal? ¿Què fer quan no s’entén el text bíblic?

EL RETORNO, AÚN POR COMPLETAR, DE LA PALABRA DE DIOS A SU PUEBLO

En els anys posteriors al Concili Vaticà II ha anat sorgint en l’Església catòlica un renovat interès per la Paraula de Déu sense precedents. Tanmateix, segueix donant-se una notable -i lamentable- falta de familiaritat dels catòlics amb l’Escriptura. Certament, la Paraula de Déu ha tingut sempre la seva llar en el culte que el poble retia al seu Déu, en aquest culte on havia nascut i ha sobreviscut. Però continua estant allunyada, expatriada fins i tot, de la vivència espiritual diària d’una majoria de creients en l’Església catòlica

 

«CREÍ. PROMETÍ. SANÉ»

Recórrer aquestes pàgines ens permet trobar-nos amb l’essencial de la santedat de Don Zatti.

Però, al mateix temps, aquesta «essencialitat» es va desplegant en una gran diversitat de matisos, característiques, qualitats, trets, expressions, actituds, sentiments, comportaments, que ens van descrivint l’ «estil Zatti»: una santedat viscuda en el quotidià de la vida, a través d’un lliurament generós, sempre atent i sensible a les necessitats de tantes persones que transiten el món de la malaltia, del sofriment, del dolor, de la mort, estant-hi sempre present i acompanyant amb un somriure.

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…