Les funcions de ‘Sueños, el Musical’ es prolonguen fins al 19 de maig

11 abril 2024

Salesians Comunicació

l

El gran acolliment de l'obra musical de Toño Casado ha permès l'ampliació del nombre de funcions durant dues setmanes més

Madrid, 11 d’abril de 2024. ‘Sueños, el Musical’ estarà en escena fins al 19 de maig. El públic ha acollit amb entusiasme la nova obra musical de Toño Casado, per la qual cosa s’ha decidit ampliar les funcions dues setmanes més del que es preveu inicialment.

L’obra es va estrenar en el Teatre Salesians Paseo, a Madrid dijous passat, 4 d’abril. Entre setmana, les representacions estan destinades a grups, procedents en la seva gran majoria de col·legis, parròquies o centres juvenils. Les funcions dels caps de setmana són quatre en total: una el divendres, dos el dissabte i una el diumenge.

En la web www.suenosemusical.es estan ja disponibles les entrades per a totes les funcions. A més, s’han afegit tres representacions més: a les 12.30 els diumenges 5 i 12 de maig, així com el dimecres 15 de maig, festa de Sant Isidre, per a permetre que un major nombre d’espectadors puguin acostar-se a gaudir d’aquest espectacle.

Sobre el musical

L’obra, dirigida per Toño Casado i produïda pels Salesians, està inspirada en l’anomenat ‘Somni dels 9 anys’ de Don Bosco, el fundador de la Família Salesiana. Un somni que encara avui continua canviant la vida de molts joves.

“Amb només vuit actors que interpreten a més d’una desena de personatges, Toño Casado ha estat capaç de construir la història d’un sant del XIX amb un guió, composició i interpretació dignes de qualsevol musical de la Gran Via que doblegui el seu pressupost”, assenyala Elena Santa María en Ecclesia.

“És un important treball artístic, amb una música que enganxa, unes veus que emocionen i una aroma a felicitat”, expressa Jesús Bastante en la seva crítica per a Religió Digital.

Ja a la venda el disc del musical

‘Sueños, el Musical’ no sols es pot gaudir en el teatre. Ara també ha sortit a la venda el disc. La Llibreria Salesiana ho ha inclòs en el catàleg del seu web.

 

 

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…