Març comença amb el comentari de l´evangeli de cada dia de Temps interior

1 marzo 2023

Salesians Comunicació.

l

Març convida a donar profunditat i sentit a la feina diària. Amb una mirada de profunditat «transcendir» la tasca quotidiana per descobrir el profund sentit de la tasca educativa.

Març convida a donar profunditat i sentit a la feina diària. Amb una mirada de profunditat transcendir la tasca quotidiana per descobrir el profund sentit de la tasca educativa o del servei prestat. A més, Temps interior aquest mes de març convida a viure la Quaresma mirant i confiant en Déu, reflexionant sobre un temps d’alliberament, temps per reorientar la vida, temps per a la misericòrdia, temps per treballar en solidaritat, i temps per comprometre’s en la cura de la vida.

Al llarg de les pàgines Temps Interior de març 2023 anima l’educador cristià a seguir la pedagogia de Déu que ofereix sempre noves oportunitats i mostra predilecció per aquells que s’han allunyat.

Temps Interior del salesià José J. Gómez Palacios, posseeix una característica peculiar que li confereix originalitat: juntament amb reflexions teològiques i espirituals, aporta dades d’història comparada, arqueologia i ambient sociocultural de l’època en què va viure Jesús i els primers cristians.

Aquesta peculiaritat no és cap novetat. Així ho feia Don Bosco quan explicava textos de l’Antic i el Nou Testament. Recolzava els seus comentaris en dades extretes de Flavio Josefo, historiador contemporani a Jesús, i de l’extensa obra bíblica de benedictí Agustín Calmet.

Temps Interior també ofereix una profusió d’imatges bíbliques en alta resolució. Cada text de l’evangeli és acompanyat per la seva il·lustració corresponent, que en general presenta objectes, paisatges, usos i costums de la terra que va recórrer Jesús amb els seus deixebles.

Temps interior apareix el primer dia de cada mes en format PDF d’alta resolució: dos arxius mensuals, un per cada quinzena.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.