Medalla d’or per a Salesians Cartagena en la competició internacional d’Automatització ISA SAIT

2 abril 2024

Per Comunicació. Salesians Cartagena.

l

Francisco Javier Sevilla és alumne del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial de Salesians San Juan Bosco

Salesians Cartagena està d’enhorabona per la consecució de la medalla d’or de Francisco Javier Sevilla Martínez i el seu equip en la competició mundial d’automatització i programació ISA SAIT Student-Games 2024 celebrats entre els dies del 13 al 16 de març en el Southern Alberta Institute of Technology  de Calgary, Canadà.

Francisco Javier Sevilla Martínez és alumne de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial del Centre San Juan Bosco i membre de la Secció d’Estudiants ISA San Juan Bosco Cartagena.

ISA Secció Espanyola va seleccionar els participants que van acudir als jocs internacionals. Els seleccionats foren els estudiants Álvaro García Del Monte, de la Universitat Politècnica de Madrid, i Francisco Javier Sevilla Martínez, de la Secció d’Estudiants San Juan Bosco Cartagena, acompanyats per José Teruel, professor d’Instrumentació en el CFGS d’Automatització i Robòtica Industrial del Centre San Juan Bosco Salesians Cartagena, com a instructor. Els estudiants han format part d’equips de quatre membres. Cada equip estava format per representants de distintes seccions d’estudiants de diferents països (Canadà, EE.UU. Índia, Brasil, Espanya i Irlanda) Les proves es van fer íntegrament en els extraordinaris laboratoris del Johnson-Cobbe Energy Center del campus del Southern Alberta Institute of Technology.

Durant els dies de competició els equips Hagueren de superar diverses proves tècniques relacionades amb el manteniment d’instrumentació, analitzadors, sintonització de llaços, programació de sistemes de control distribuït, comunicacions industrials i vàlvules. En les proves es va valorar la resolució de problemes, qüestions, coneixements, temps de resolució, qualitat de la solució, presentació i sobretot el treball en equip. La competició es va desenvolupar utilitzant en tot moment l’idioma anglès. Després d’un emocionant final l’equip de Francisco Javier Sevilla, format per  Levi Lenius, Harsh Pandit i Luc Winterholt va superar en puntuació als dotze equips restants d’estudiants.

“Aquesta edició dels jocs  ha permès que els estudiants hagin pogut fruir d’una gran experiència d’aprenentatge, treball en equip, viure grans emocions  i compartir la passió i l’entusiasme per la tecnologia dels instruments, l’automatització i el control” expliquen des de la casa salesiana.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.