Missa familiar a Salesians Jerez-Lora Tamayo, experiència intensa amb Jesús

11 octubre 2022

Salesians Comunicació

l

La Casa salesiana de Jerez ofereix, durant tot l'any, aquesta participativa i salesiana missa per a famílies que congrega cada diumenge a uns 400 fidels de totes les edats.

Des del començament d’aquest curs pastoral, Salesians Jerez-Lora Tamayo, de la Inspectoria Maria Auxiliadora (SMX), ha tornat a preparar i coordinar, un any més (i ja són diversos), la celebració de les misses en família, en què, cada diumenge, es reuneixen uns 400 fidels, entre infants, adolescents, joves, matrimonis i gent gran , molts d’ells intengrants de les mateixes famílies. Una iniciativa que pretén fer una volta de rosca a les celebracions eucarístiques que, a poc a poc, reben menys persones als temples religiosos, fruit d’un creixent secularisme i una crisi sacramental de la societat actual.

Entre els fidels que acudeixen a aquesta autèntica Festa de l’Eucaristia, hi participen diferents grups, associacions, congregacions i moviments apostòlics, cadascun aportant la seva originalitat i riquesa a la missa.

Són al voltant de 70 persones les que participen directament en la preparació de l’Eucaristia, tot i que el lideratge l’assumeix un grup de fe cada diumenge i van rotant al llarg de l’any. A qui els toca preparar cada diumenge la celebració, vénen una hora abans i es queden després de la missa per obrir els patis i el centre juvenil fins ben entrada la tarda.

Aquesta iniciativa salesiana demostra que les cases salesianes han de tenir les portes obertes, com demana el papa Francesc, buscant sempre l’alegria cristiana per la trobada amb Déu, com ofereix aquesta relació comunitària i molt familiar.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…