Nova trobada vocacional a la comunitat Bartolomé Blanco

4 marzo 2024

Comunicació Bartolomé Blanco

l

La comunitat sevillana va acollir durant aquests dies “tots aquells joves de les diferents presències salesianes que han volgut plantejar-se què vol Déu per a les seves vides”.

El cap de setmana passat del 23 de febrer va tenir lloc la segona trobada vocacional per a la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora a la ciutat de Sevilla. La comunitat Bartolomé Blanco va acollir durant aquests dies “tots aquells joves de les diferents presències salesianes que han volgut plantejar-se, de debò, què vol Déu per a les seves vides”.

“Divendres vam iniciar amb un sopar compartit i una divertida dinàmica de coneixement, per tenir una primera presa de contacte amena. Ho passem molt bé! En acabar el dia vam compartir una oració que ens permetés estar en “sintonia” amb aquell amb qui ens volíem trobar aquest cap de setmana: Jesús”, explicaven sobre l’obertura d’una trobada que va reunir una desena de participants.

El dissabte i el diumenge van poder treballar per mitjà de fragments d’una pel·lícula, així com alguns textos, quin és el pla que Déu té per a cadascú. «Va ser una gran ajuda comptar amb el testimoni de salesians de tota la inspectoria i les històries de tots els que van ser-hi, sent conscients que som part d’una història de salvació», explicaven.

“Va ser molt agradable l’estona de sopar compartit que vam gaudir a Las Setas de la Encarnación i la convivència que vam tenir aquella nit de dissabte. Diumenge, després de celebrar l’eucaristia tots junts a la basílica Maria Auxiliadora, ens van acollir els germans de la Trinidad per tancar aquesta trobada vocacional”.

“Gràcies a tots aquells que van fer possible aquesta bonica trobada i a Déu, que continua suscitant en els joves una vida de lliurament als altres a l’estil del nostre estimat Don Bosco”, finalitzaven.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.