Publicat el tema de l’Estrena del Rector Major per al 2024

28 julio 2023

Comunicació

l

El missatge, que el Rector Major ofereix a la Família Salesiana per al proper any, se centra en el tema: “El somni que fa somiar. Un cor que transforma llops en xais.

El 2024, la Família Salesiana de tot el món celebrarà el segon centenari del somni que Joan Bosco –el futur Don Bosco– va tenir el 1824, a l’edat de nou anys. La Família Salesiana el coneix com “el somni dels nou anys”.

Per aquest motiu, Ángel Fernández Artime, Rector Major de la Congregació Salesiana i centre d’unitat de la Família Salesiana, ha decidit dedicar a aquest somni al tema de l’Estrena per a 2024, i com cada any, en concloure la sessió plenària d’estiu del Consell General, va anunciar el lema que l’inspirarà: “El somni que ens fa somiar. Un cor que converteix els llops en xais». Com és tradició, el Rector Major presentarà l’Estrena 2024, a finals del proper mes de desembre, a tota la Família Salesiana.

Al document en què es fa públic el lema per al 2024, el Rector Major convida a aprofitar aquest bicentenari “per estudiar i aprofundir les Memòries de l’Oratori i el mateix somni dels nou anys”.

El text complet de la presentació del lema de l’Estrena per al 2024 està disponible en cinc idiomes (italià, anglès, francès, portuguès i espanyol). Adjuntem la versió en espanyol.

L’Estrena

Des dels temps de Don Bosco, aquest missatge acompanya la vida de les cases salesianes de tot el món durant l’any, com una guia que traça camins d’educació, evangelització i desenvolupament en relació amb els signes dels temps i la vida de l’Església.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadCentros Juvenilesssm
Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

Encuentro europeo de participación juvenil “EQUATOR GO!”

23 jóvenes de toda Castilla y León han participado en este encuentro organizado en el marco del proyecto europeo de participación juvenil “Our voice at home: the gate to Europe”, en el que participa la Federación de Centros Juveniles Salesianos de Castilla y León en colaboración con Aspaym CyL y con el apoyo del Consejo de la Juventud de la Comunidad Autónoma.