Puebla de la Calzada es volca amb la gimcana familiar

15 abril 2024

Per Comunicació Puebla de la Calzada

l

La segona edició organitzada per l’AMPA fou un èxit de participació en la localitat.

El dissabte 13 d’abril es va fer la 2ª edició de la gimcana familiar de Salesians Puebla de la Calzada, dirigida especialment a les famílies d’Educació Primària, i amb l’organització de l’AMPA.
”Quin dia d’emocions i de diversió hem tingut aquest dissabte. La nostra segona edició ha sigut un èxit total i tant alumnes com familiars no han pogut fruir més”, compartien des de l’organització.
Deu proves en la Plaça, altres deu en l’explanada i parcs d’entrada al centre salesià, i unes altres deu en l’interior de les instal·lacions van servir per passar un matí estupend de riures i diversió.
”I després, convivència amb jocs per als més petits i una estoneta per a compartir en família organitzat per l’AMPA”, afegien amb l’agraïment a les persones que ho havien fet possible. “Gràcies a tots els qui heu participat, voluntaris inclosos. Gràcies a tots vosaltres ha sigut possible aquest estupend dia. Tornarem el proper curs. Som molt més que una escola”.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadsmxSocialssm
Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

Las Plataformas Sociales Salesianas denuncian la precariedad laboral en España

La campaña del Día Internacional del Trabajo, liderada por las Plataformas Sociales Salesianas con el lema "Es lo que hay", destaca la dualidad del mercado laboral actual: por un lado, la realidad adversa de quienes enfrentan desempleo juvenil y condiciones laborales precarias, y por otro, el potencial y la determinación de personas jóvenes en busca de su futuro.