Revista Tibidabo, nova etapa per a temps nous

6 mayo 2024

Tibidabo. Comunicació.

l

La revista Tibidabo és la segona més antiga de l'Espanya salesiana, després del Boletín Salesiano. El seu primer número es publica al juny de 1906. Arriba ara al número 592 i inicia una nova etapa.

Ho fa amb tota la il·lusió del món, tot sabent que l’arbre centenari té bones arrels i ha donat fruits excel·lents. És el moment d’agrair als anteriors directors de la revista i els seus consells de redacció per l’esforç realitzat, amb especial esment al P. Francesc Riu, salesià, qui l’ha dirigit amb tenacitat encomiable en els últims set anys.

El temple del Tibidabo està en la línia del cel de Barcelona i la seva sola presència comunica. En ple segle XXI, aquesta casa salesiana continua comunicant i la revista és, amb seguretat, un dels seus millors altaveus.

“Tot canvia i així, com tot canvia, que jo canviï no és estrany”, diu la cançó de Mercedes Sosa. La revista Tibidabo és la mateixa, però canvia: actualitat del temple, devoció al Sagrat Cor, adoradors, comunitat salesiana, escola d’oració, fotografia… i tot presentat amb un disseny renovat.

Aquest és el repte que es vol sostenir en el temps guanyant la confiança dels seus lectors.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.