Salesians Cádiz assoleix la final de les 39es Olimpíades Matemàtiques

15 abril 2024

Per Comunicació Cádiz

l

Els alumnes de 2n de l’ESO, s’han imposat així, a més de 300 participants de diferents escoles de la província de Cádiz

Durant el mes de març, en la Facultat de Ciències de la Universitat de Cádiz, s’ha fet la fase provincial de la XXXIX olimpíades matemàtiques per a 2n D’ESO organitzades per la “Sociedad Andaluza de Educación Matemática Thales” i que ha reunit més de 300 participants de la ciutat.
Els alumnes Mauro Goñi García i Pablo Pérez Campero, ambdós estudiants de secundària en la casa salesiana de Cádiz, es troben entre els 5 alumnes finalistes que passen a la fase regional que se celebrarà del 9 al 12 de maig a Sevilla.
Els més de 300 alumnes de tota l’escola pública, concertada i privada de la província, sempre acompanyats pels seus professors, han participat en aquesta competició que s’ha dut a terme durant el mes de març en la Facultatd de Ciències de la Universitat de Cádiz.
Aquestes olimpíades, que ja es troben en la seva 39a edició, s’ha convertit en un referent per tractar-se del pas previ a la Olimpíada Nacional organitzada per la Federació de Societats de Professors de Matemàtiques, del 14 al 18 de juny de 2024 a Cáceres.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…