Salesians corona la cima d’Amèrica

17 enero 2023

Salesians comunicació

l

Andrés Vilalta, alpinista i professor a Salesianos Monzón aconsegueix el repte de fer el cim de l'Aconcagua amb el suport incondicional del seu col·legi.

Diversos mitjans han publicat les darreres setmanes la gesta de l’alpinista i professor de Salesians Monzón Andrés Vilalta i el seu company José Carlos Cortés que el 4 de gener passat van aconseguir fer cim a l’Aconcagua, el pic més elevat d’Amèrica, amb 6.961 metres i el més alt fora d’Àsia. L’expedició havia sortit cap a Argentina des d’Espanya el 19 de desembre.

Pel que fa a com ha viscut el suport de l’aventura per part de la seva comunitat educativa, l’Andrés explica que «m’he sentit molt recolzat tant per l’alumnat com per la família salesiana que m’han estat seguint i acompanyant en tot moment per les xarxes socials amb missatges d’ànim i suport. I, a la tornada, aquests missatges s’han convertit en abraçades i paraules d’enhorabona. M’ha sorprès molt positivament un cert alumnat que sembla que «passa de tot» i que s’han sentit orgullós del seu professor, seguint-me de prop durant tota l’expedició».

Andrés, fidel als colors de la seva escola va tenir un magnífic detall i va portar durant tota l’expedició un fulard amb el logo i el nom de Salesians Monzón que el va exhibir fins al cim més alt d’Amèrica.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»91062,91063,91064,91065″ _builder_version=»4.19.4″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadEscuelassmx
La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

La tercera edición del Premio Don Bosco Junior defiende la vida submarina

Dentro del marco del Premio Nacional Don Bosco nació en 2022 el certamen ‘Premio Don Bosco Junior’, dirigido al alumnado más joven, que estén cursando de 4º a 6º de Educación Primaria o Educación Secundaria Obligatoria pertenecientes a colegios públicos, concertados o privados de la provincia de Zaragoza.