Salesians Granada acull la trobada esportiva de la Gira Movistar Megacracks

9 abril 2024

Intermovistar.

l

Els ídols de molts infants i joves apassionats pel futbol sala fan una espectacular visita

Els jugadors de Movistar Inter FS han emocionat als petits del Col·legi Salesians Granada Zaidin amb la seva visita. Un matí de jocs, diversió i moltes activitats en les que els escolars han pogut aprendre els beneficis i els valors de l’esport de la mà d’autèntics professionals del Futbol Sala.

No només els alumnes sinó també els seus professors i el director del centre, Manuel Ernesto Granja, s’han mostrat molt participatius i satisfets amb les impressions que la Gira Movistar Megacracks estava traslladant en el seu col·legi.

En primer lloc, el presentador va presentar els cracks amb el recolzament i l’ovació d’unes graderies plenes de bones vibracions. Després, arribà l’escalfament i es va destacar la importància d’aquesta sèrie d’exercicis per a no desgastar els muscles i evitar lesions. I per fi van fer-se els esperats partidets. La competició és un dels aspectes fonamentals del camí cap a l’èxit. Això sí, sempre amb la mentalitat de respecte i companyonia vers el rival, propi de la ‘Filosofia Interista’ i un dels principis que sustenten els objectius que persegueix aquest esdeveniment. 

D’aquesta forma, la Gira Movistar Megacracks ha tornat a marcar la diferència en una de les ciutats més importants d’Espanya: Granada. Aquesta temporada, els ídols de molts nens i joves apassionats pel futbol sala han fet una altra espectacular parada en una setmana en la que la competició s’ha vist interrompuda per la bretxa internacional.

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…