Salesians Granada recorda les seves arrels en una emotiva trobada amb la Institució ‘Ave María’

25 noviembre 2022

Comunicación Granada

l

Aquesta jornada, amb la Institució que va ocupar durant anys la “Horta de Caputxins”, la mateixa en la qual els Salesians van iniciar la seva fundació a la ciutat, va estar emmarcada en el programa d'actes del 75 aniversari.

Dimarts passat 15 de novembre va tenir lloc una trobada de germanor entre els Salesians de Granada amb la Institució Ave María en una jornada emmarcada en el programa d’actes del 75 aniversari de l’arribada dels salesians a la ciutat.

”La institució Ave María només per si mateixa mereix una visita, una trobada. Conèixer la figura del Pare Manjón, alguns dels principis pedagògics del seu sistema educatiu, així com l’origen de la seva obra, han de ser coneguts per qualsevol que hagi optat per l’educació dels joves, especialment la dels més desfavorits”, compartien després de l’activitat.

La trobada amb la Institució que va ocupar durant anys la “Horta de Caputxins”, la mateixa en la qual els Salesians van iniciar la seva fundació a Granada, va ser el sentit d’una convivència en la qual un grup d’uns 70 professors i membres de la família salesiana van ser acollits pel president del Patronat de la Fundació, Antonio Almendros, al costat del director general acadèmic Diego Martínez i per l’equip directiu del col·legi Ave María Casa Mare.

La visita i explicacions van estar dirigides de manera magistral per Andrés Palma, estudiós de l’obra manjoniana i membre del Patronat. “Des del principi ens van fer sentir com a casa, el bon ambient i la fraternitat regnaven en l’ambient”, afegien.

Per a finalitzar la trobada va haver-hi un intercanvi de paraules entre els salesians, representats per Juan Fuentes i per Ave María, de mà d’Antonio. “En elles es va reafirmar el molt que ens ha unit i que ens uneix així com la importància de caminar units buscant portar als joves a Crist, utilitzant l’educació com a camí per a tan noble fi. Una oració davant la tomba del Venerable P.Andrés Manjón va posar el fermall d’or a una tarda inoblidable. No va faltar la foto de família, davant el marc incomparable de l’Alhambra”, concloïen.

[deg_elastic_gallery gallery_ids=»87660,87661,87662,87664,87665,87666″ _builder_version=»4.19.0″ _module_preset=»default» hover_enabled=»0″ global_colors_info=»{}» sticky_enabled=»0″][/deg_elastic_gallery]

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.

También te puede interesar…

ActualidadssmVisitaExtraordinaria
Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de Santiago el Mayor comienzan a soñar el nuevo curso

Los Coordinadores Generales de Pastoral de las Casas de la inspectoría de Santiago el Mayor celebraron su asamblea anual los pasados 24 y 25 de abril en la Casa de Ejercicios de la Esclavas del Cristo Rey de Madrid. Un foro de evaluación y reflexión convocado por...